Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
didymoteicho.net

didymoteicho.net

31
Μαρτίου

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμοτείχου θα πραγματοποιήσουν την  Τετάρτη 31/3/2021, από τις 9:30 εως τις 12:30,  δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου CoViD 19, στην πλατεία Διδυμοτείχου.

31
Μαρτίου

Στην πόλη του Διδυμοτείχου, ένας από τους θρύλους που περνά από γενιά σε γενιά είναι αυτός την βασιλοπούλας που ξεγελάστηκε από τους Τούρκους πολιορκητές και άθελά της βοήθησε στην κατάληψη του απόρθητου φρουρίου του Διδυμοτείχου.

31
Μαρτίου

Η Ένωση Αγροτών Συνεταιρισμένων Διδυμοτείχου – Έβρου π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι θέσεις εργασίας  για το έργο συγκέντρωσης και καταχώρησης  της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2021

27
Φεβρουαρίου

Παράταση του lockdown για μία ακόμα εβδομάδα στην Αττική, αλλά και επέκτασή του σε άλλες περιοχές από σήμερα, ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

27
Φεβρουαρίου

Επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου κ Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου για την ένταξη του δήμου στις περιοχές αυξημένου κινδύνου.

27
Φεβρουαρίου

με ανακοίνωσή της, η παράταξη Δύναμη δημιουργίας του κ. Τοκαμάνη, αλλά και άλλων εννέα δημοτικών συμβούλων, ζητά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου, με θέμα την άδικη επιβολή καραντίνας στο Διδυμότειχο καθώς η πολη είναι καθαρή από κρούσματα.

27
Φεβρουαρίου

Το ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Διδυμοτείχου και Περιφέρειας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του στην απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει το Δήμου Διδυμοτείχου στις  κόκκινες περιοχές.

14
Φεβρουαρίου

Στα λευκά ξύπνησε σήμερα το Διδυμότειχο με την χιονόπτωση να συνεχίζεται από εχθές το βράδυ.

11
Φεβρουαρίου

Κατατέθηκε σήμερα, ερώτηση στη Βουλή από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, και τον βουλευτή του Κινήματος κ. Γιώργο Φραγγίδη, κατόπιν σχετικών προτάσεων του Τομέα Άμυνας του Κινήματος, προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο, για να του υπενθυμίσει της υποχρεώσεις του απέναντι στα στελέχη των ΕΔ, κυρίως των μονάδων του Ανατολικού Αιγαίου και του Έβρου, και να παύσει πλέον την εκμετάλλευσή τους με την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων τους, της αποζημίωσης των υπηρεσιών τους που εκτελούνται για την αποτροπή των παράνομων μεταναστευτικών ροών και την συνδρομή τους στο κοινωνικό σύνολο, και να τους καταβάλει άμεσα αυτά που δικαιούνται, με σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των σχετικών δυσκολιών και των προβλημάτων που τα στελέχη των ΕΔ και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν, ιδίως του Στρατού Ξηράς, αποδεικνύοντάς τους ότι αναγνωρίζει το τεράστιο έργο που επιτέλεσαν εδώ και ένα χρόνο υπερασπιζόμενοι τα εθνικά μας δίκαια και συνεχίζουν με αυταπάρνηση να το πράττουν.

11
Φεβρουαρίου

Η συνάντηση εργασίας κι ενημέρωσης που είχε πραγματοποιήσει (21/1) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Αν.Δημοσχάκης, με τον ''νεοφώτιστο'' Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό, τους Υφυπουργούς Φ.Αραμπατζή & Ι.Οικονόμου και το αξιόλογο επιτελείο του... άρχισε ήδη να αποδίδει ''καρπούς'' !

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter