Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΟρεστιάδα:Έπεσε η αυλαία στο 15ο… Σάρωσε η “Φόνισσα”
01
Σεπτεμβρίου

Ορεστιάδα:Έπεσε η αυλαία στο 15ο… Σάρωσε η “Φόνισσα” Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Έπεσε εχθές το βράδυ η αυλαία στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεατρού με την ομάδα του Θεατροδρομίου Κοζάνης να συγκεντρώνει τα περισσότερα βραβεία. Συγκεκριμένα συγκέντρωσε τα εξής βραβεία:


1ο Βραβείο καλύτερης παράστασης ,Βραβείο σκηνοθεσίας, Βραβείο Σκηνογραφίας, Βραβείο Α ανδρικού ρόλου , Βραβείο φωτισμού και Βραβείο επιτροπής κοινού

Αναλυτικά όλα τα βραβεία που απονεμήθηκαν στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεατρού Νέας Ορεστιάδας

1ο Βραβείο καλύτερης παράστασης

Ομόφωνα: στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης για την παράσταση του έργου « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.

2ο Βραβείο καλύτερης παράστασης Κατά πλειοψηφία: στη Θεατρική Ομάδα CarpeDiemΔήμου Ζωγράφου για την παράσταση του έργου «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχορίτη.

3ο Βραβείο καλύτερης παράστασης Κατά πλειοψηφία: στο Θεατρικό Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ν.Θεσσαλονίκης «Διθύραμβος Εξ Αμάξης» για την παράσταση του έργου «Γριοθεσία» των Αφριδίτη Ιωάννου και Ιωάννας Κατσαρού, σε σκηνοθεσία Βάνας Βουρτσάκη.

Βραβείο σκηνοθεσίας Ομόφωνα στον Γιώτη Βασιλειάδη για την σκηνοθεσία του έργου « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.

Βραβείο Σκηνογραφίας Κατά πλειοψηφία στον Γιώτη Βασιλειάδη για την σκηνικό χώρο του έργου « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.

Βραβείο ενδυματολογίας Εξ ημισίας στις Βενετία Νάση για τα κοστούμια του έργου « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης ,και Μάρθα Φωκά για τα κοστούμια του έργου «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή από τη Θεατρική Ομάδα CarpeDiemΔήμου Ζωγράφου.

Βραβείο Α ανδρικού ρόλου Ομόφωνα στον Κώστα Ιωαννίδη για την ερμηνεία του στον ρόλο του «Αφηγητή» στο έργο « Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.

Βραβείο Α γυναικείου ρόλου Ομόφωνα Εξ ημισίας στη Μαρία Αδαμοπούλου για την ερμηνεία της στο ρόλο της «Νίνας» στο έργο «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή από τη Θεατρική Ομάδα CarpeDiemΔήμου Ζωγράφου και στην Ιωάννα Κατσαρού για την ερμηνεία της στον ρόλο της «Χρυσούλας» στο έργο «Γριοθεσία» των Αφριδίτη Ιωάννου και Ιωάννας Κατσαρού, σε σκηνοθεσία Βάνας Βουρτσάκη από το Θεατρικό Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ν.Θεσσαλονίκης «Διθύραμβος Εξ Αμάξης».

Βραβείο Β ανδρικού ρόλου Ομόφωνα, στον Πέτρο Χριστακόπουλο για την ερμηνεία του στο έργο «Ολόκληρος Ο Σαίξπηρ σε μία ώρα» των Μρόργκενσον,Λόγκ & Σίγκερ από το Θεατρικό Εργαστήρι «Έκφραση» Ιωαννίνων.

Βραβείο Β γυναικείου ρόλου Ομόφωνα στην Αριάδνη Σκυριανίδου για την ερμηνεία της στον ρόλο της «Ντίνας» στο έργο «Γριοθεσία» των Αφριδίτη Ιωάννου και Ιωάννας Κατσαρού, σε σκηνοθεσία Βάνας Βουρτσάκη από το Θεατρικό Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ν.Θεσσαλονίκης «Διθύραμβος Εξ Αμάξης».

Βραβείο μουσικής σύνθεσης Ομόφωνα ,στον Δημήτρη Δημόπουλο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεση στο έργο «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.

Βραβείο μουσική επιμέλειας Ομόφωνα, στους Βάνα Βουρτσάκη και Θέμη Δούκα για την μουσική επιμέλεια στο έργο «Γριοθεσία» των Αφριδίτη Ιωάννου και Ιωάννας Κατσαρού, σε σκηνοθεσία Βάνας Βουρτσάκη από το Θεατρικό Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ν.Θεσσαλονίκης «Διθύραμβος Εξ Αμάξης».

Βραβείο φωτισμού Ομόφωνα στον Σάκη Παπαδόπουλο για τους φωτισμούς στο έργο «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΟΥ 1ο Βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης με μέσο όρο 8,67 στο έργο «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από το Θεατροδρόμιο Κοζάνης σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη.

radioevros.gr

 

Διαβάστηκε 963 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 18:46
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter