Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΤα «πόθεν έσχες»των βουλευτών του Έβρου
24
Σεπτεμβρίου

Τα «πόθεν έσχες»των βουλευτών του Έβρου Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

«Πόθεν έσχες» τοπικού ενδιαφέροντος των εκπροσώπων μας από τον Έβρο στη Βουλή:ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΛΙΟΣ, βουλευτής Έβρου του ΠαΣοΚ, υφυπουργός Εσωτερικών: Το εισόδημα που δηλώνει για το 2008 βασίζεται στην βουλευτική του αποζημίωση και ανέρχεται σε

35.000 φορολογητέο ποσό και σχεδόν 69.000 αφορολόγητο. Η σύζυγός του Καλλιόπη Παλατιανού δηλώνει εισόδημα 42.500 ευρώ. Από κοινού το ζεύγος εμφανίζεται να διαθέτει δύο σπίτια, ένα στην Αλεξανδρούπολη 85τ.μ. και άλλο ένα στην Θεσσαλονίκη 62 τετραγωνικών. Ακόμα, ο υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίζεται να διαθέτει αγρούς σχεδόν 50 στρεμμάτων σε Δίκελα Μάκρης, Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης και Πυλαια Φερών. Οι καταθέσεις του Γιώργου Ντόλιου ξεπερνούν τα 330.000 ευρώ σε «Eurobank», «Εθνική», και «Πειραιώς» ενώ εμφανίζεται να διαθέτει αυτός ένα αμάξι 1.400 κυβικών και η σύζυγός του άλλο ένα 1.600 κυβικών.

ΟΛΓΑ ΡΕΝΤΑΡΗ – ΤΕΝΤΕ, νεοεκλεγείσα βουλευτής Έβρου του ΠαΣοΚ: Η εβρίτισσα εξελέγη για πρώτη φορά πέρυσι βουλευτίνα και υπέβαλε για πρώτη φορά πόθεν έσχες, αν και το 2008 δεν ήταν στο κοινοβούλιο. Το εισόδημά της εμφανίζεται για το συγκεκριμένο έτος να ξεπερνά κατάτι τα 23.000 ευρώ ενώ του γιατρού συζύγου της Αντώνη αγγίζει τα 55.000 ευρώ. Μαζί εμφανίζονται να διαθέτουν σπίτια και αγροκτήματα στην Αλεξανδρούπολη και το Αετοχώρι, καθώς και δύο αυτοκίνητα, για τα οποία δεν δηλώνονται όμως τα κυβικά τους.

ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΑΟΥΣΗ, νεοεκλεγείσα βουλευτής Έβρου του ΠαΣοΚ: Η επίσης πρωτοεκλεγείσα πέρυσι βουλευτίνα δηλώνει για πρώτη φορά «πόθεν έσχες», το οποίο ωστόσο αφορά την περίοδο που δεν είχε ακόμα εκλεγεί στο κοινοβούλιο. Για το 2008 η ίδια είχε δηλώσει ετήσιο εισόδημα που ξεπερνούσε τα 70.000 ευρώ ενώ ο αστυνομικός σύζυγός της Γιάννης Μπουλιέρης έλαβε μόλις 26.000. Η ίδια εμφανίζει σπίτι και αγρόκτημα στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο σύζυγός της στην Αιτωλακαρνανία και την Λευκάδα. Τέλος, εμφανίζονται να κατέχουν δύο οχήματα 2.000 και 1.300 κυβικών, όχι όμως και καταθέσεις σε τράπεζες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, βουλευτής Έβρου της ΝΔ: Από την βουλευτική αποζημίωση εμφανίζει σχεδόν 69.000 ευρώ αφορολόγητο ποσό και άλλες 35.000 φορολογητέο. Λοιπά εισοδήματα από κάθε πηγή σχεδόν 46.000 ευρώ ενώ η σύζυγός του Ελισάβετ δηλώνει 23.000 ευρώ. Ο βουλευτής Έβρου εμφανίζεται να έχει πέντε ακίνητα στην Ορεστιάδα αλλά και στην Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη, όπου άλλωστε μένει μόνιμα η κόρη του Μελίνα. Διαθέτει μετοχές μικρής αξίας σε «Αλουμύλ», «Κλωνατέξ», «Αττικάτ» και «Νότος Com», ενώ ξεπερνάτο μισό εκατομμύριο ευρώ η αξία των μετοχών που διαθέτει στην δική του προφανώς εταιρεία «Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος ΑΕ». Οι καταθέσεις του βουλευτή δεν ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ, ενώ, τέλος, εμφανίζεται να διαθέτει ένα αυτοκίνητο 1.600 κυβικών και από κοινού με τη σύζυγό του ένα ακόμα 2.000 κυβικών εκατοστών.

πηγή:www.flitzani.gr

Διαβάστηκε 1619 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter