Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΟι θέσεις εργασίας που «τρέχουν» στον Έβρο
10
Φεβρουαρίου

Οι θέσεις εργασίας που «τρέχουν» στον Έβρο Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Στελέχη επιχειρήσεων, με εγγυημένη εργασία τουλάχιστον για δύο έτη, σε τομείς της πληροφορικής και του μάρκετινγκ ιδιωτικού ομίλου, διευθυντικό στέλεχος για το παιδικό χωριό SOS Θράκης και εποχικό προσωπικό σε δήμους, είναι ορισμένες από τις θέσεις εργασίας που «τρέχουν» αυτό το διάστημα στον Έβρο.


Infologic: Αναζήτηση στελεχών επιχειρήσεων
Για την υλοποίηση εγκεκριμένων έργων από προγράμματα όπως ΠΕΠ ΕΣΠΑ, ICT4Growth, Ερευνητικά κλπ, ο όμιλος Infologic αναζητά εξειδικευμένα στελέχη στους κάτωθι τομείς.
1. Προγραμματιστές διαδικτύου (Web designers/developers).
2. Προγραμματιστές Βάσεων Δεδομένων (Database developers).
3. Σύμβουλοι για διαχείριση & υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων.
4. Πωλητές των προϊόντων και υπηρεσιών των εταιριών του ομίλου.
Για το σύνολο των θέσεων προβλέπεται εγγυημένη εργασία κατ’ ελάχιστον δύο ετών. Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τομέα παρέχονται στον ιστότοπο www.infologic.com.gr.
Απαιτούμενα προσόντα:
1. Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ κατεύθυνσης, κατά προτίμηση, σύμφωνα με το αντικείμενο της θέσης.
2. Εμπειρία σχετική με το αντικείμενο τουλάχιστον ενός ετους.
3. Καλή χρήση της Αγγλικής γλώσσας.
4. Ιδιαίτερη εξοικείωση με την τεχνολογία για τις θέσεις διαχείρισης και πωλήσεων.
Αποδοχές: Προσφέρονται ικανοποιητικά πακέτα αποδοχών σύμφωνα με προσόντα και εμπειρία. Παρέχεται, επιπλέον, συνεχής εκπαίδευση για την άμεση και αποτελεσματική συμμετοχή στην δραστηριότητα των εταιριών.
Τόπος εργασίας: Αλεξανδρούπολη.
Πληροφορίες: κ. ΖΟΥΡΟΥ Τριανταφυλλιά.  Τηλέφωνα:2551088545.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., website: www.infologic.com.gr 

Παιδικό Χωριό SOS Θράκης: Μία θέση διευθυντή
Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος προκηρύσσουν Θέση Διευθυντή για το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης.
Ο/Η υποψήφιος/α πρέπει να έχει:
Πτυχίο Παιδαγωγικών ή Κοινωνικών/Ανθρωπιστικών Επιστημών ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας
Εμπειρία και προϋπηρεσία σε δομές παιδικής προστασίας
Διοικητικές-οργανωτικές ικανότητες και δυνατότητα ενασχόλησης με πολλαπλά αντικείμενα
Έγγαμος/η και ηλικίας 32 έως 45 ετών
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
Διαθεσιμότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα, ενδιαφέρον για το αντικείμενο της παιδικής προστασίας, προσαρμοστικότητα, συνεργατικότητα και αίσθηση συλλογικού πνεύματος
Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου
Εκπληρωμένες Στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες)
Η θέση απαιτεί αποκλειστική και συνεχή απασχόληση και προσφέρεται και δυνατότητα διαμονής μέσα στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει βάσει των πιστοποιημένων διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού του Σωματείου που περιλαμβάνει: α. προεπιλογή των αιτήσεων και β. διενέργεια συνεντεύξεων.
Η αποστολή βιογραφικών θα γίνεται δεκτή μέχρι τις 15/2/2014, μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπόψη: Υπεύθυνου Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δήμος Ορεστιάδας: 2 άτομα για πρόγραμμα στήριξης ΡΟΜΑ και Ευπαθών Ομάδων
Δύο άτομα θα προσλάβει για 1 έτος ο Δήμος Ορεστιάδας, προκειμένου να υλοποιήσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την στήριξη ΡΟΜΑ και Ευπαθών Ομάδων στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο Ορεστιάδας. Γι’ αυτό το λόγο, ζητά να προσλάβει έναν δάσκαλο και έναν διαμεσολαβητή/τρια.
Σε ό,τι αφορά στη θέση του δασκάλου, η διάρκεια της σύμβασης καθορίζεται στο 1 έτος από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης έως τη λήξη του προγράμματος, ενώ αφορά πλήρη απασχόληση, δηλαδή 8 ώρες ημερησίως, από Δευτέρα ως Παρασκευή. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Τα κύρια προσόντα είναι: 
Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος ΑΕΙ κλάδου ΠΕ Δασκάλων της ημεδαπής ή ισότιμων
σχολών της αλλοδαπής.
Γνώση αγγλικών με πιστοποίηση
Γνώση H/Y σε word, excel, internet
Η κατάθεση αιτήσεων  θα γίνεται στην Δνση : Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας Εθνομαρτύρων 98, - 68200 Ορεστιάδα.
Για τη θέση του διαμεσολαβητή/τριας, που θα πρέπει να προέρχεται από τον τοπικό πληθυσμό της ομάδας στόχου:  Οικισμός ΡΟΜΑ Σαγήνης Ορεστιάδας), η διάρκεια της σύμβασης είναι επίσης ένα έτος από την υπογραφή, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης έως τη λήξη του προγράμματος, ενώ προβλέπεται πληρης απασχόληση, 8 ώρες ημερησίως Δευτέρα-Παρασκευή.
Τα κύρια προσόντα είναι:
1) Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Δημοτικού Σχολείου,
2) Πιστοποιητικό εντοπιότητας από το Δήμο (πλήρως συμπληρωμένο ως προς τα στοιχεία της μονίμου κατοικίας) ή βεβαίωση μονίμου κατοικίας από το Δήμο,
3) Υπεύθυνη Δήλωση  του /της υποψηφίου/υποψηφίας ότι  προέρχεται από την ομάδα στόχου (οικισμός ΡΟΜΑ Σαγήνης Ορεστιάδας) και έχει γνώση των κοινωνικών χαρακτηριστικών της συγκεκριμένης ομάδας στόχου (οικισμός ΡΟΜΑ Σαγήνης Ορεστιάδας)  και της διαλέκτου αυτής.
Τα προσόντα Α’ Επικουρίας:
(Εφόσον η θέση δεν καλυφθεί από υποψήφιο με τα ανωτέρω προσόντα)
1) Πιστοποιητικό εντοπιότητας από το Δήμο (πλήρως συμπληρωμένο ως προς τα στοιχεία της μονίμου κατοικίας) ή βεβαίωση μονίμου κατοικίας από το Δήμο,
2) Υπεύθυνη Δήλωση  του /της υποψηφίου/υποψηφίας ότι  προέρχεται από την ομάδα στόχου (οικισμός ΡΟΜΑ Σαγήνης Ορεστιάδας)  και έχει γνώση των κοινωνικών χαρακτηριστικών της συγκεκριμένης ομάδας στόχου (οικισμός ΡΟΜΑ Σαγήνης Ορεστιάδας)  και της διαλέκτου αυτής.
Η κατάθεση αιτήσεων  θα γίνεται επίσης στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας Εθνομαρτύρων 98, - 68200 Ορεστιάδα.

Δήμος Διδυμοτείχου: 10 θέσεις εποχικού προσωπικού για 8 μήνες
Ο Δήμος Διδυμοτείχου θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 10 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου, με διάρκεια σύμβασης 8 μηνών.
Οι ειδικότητες, μία ανά θέση, είναι: ΠΕ Πολιτ. Μηχ/κών, ΠΕ Αρχιτεκτόνων, ΔΕ Υδραυλικών Εσωτ. Εγκ/σεων, ΔΕ Ξυλουργών, ΔΕ Τεχνιτών Οικοδόμων (Σοβατζής), ΔΕ Πλακάδων ήΤεχνιτών Πλακάδων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Χειριστών Μηχ/των  Έργων,
ΥΕ Βοηθοί Τεχνιτών (Πλακατζής), ΥΕ Εργατών-τριών (Χειρώνακτες).
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: όπως αυτά αναγράφονται στην αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου, την οποία μπορείτε να την βρείτε στην ιστοσελίδα didymoteicho.gr
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου & Ορφέως, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού Δήμου Διδυμοτείχου υπόψιν κ. Γκιρτζιμανάκη Αθανάσιο (τηλ. επικοινωνίας: 25533-50617). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

gnomionline.gr

 

Διαβάστηκε 837 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 13:19
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter