Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΗμερίδα για την νέα ΚΑΠ την Κυριακή στην Ορεστιάδα
25
Ιανουαρίου

Ημερίδα για την νέα ΚΑΠ την Κυριακή στην Ορεστιάδα Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Στα πλαίσια του Προγράμματος «ΚΑΠ 2014 – 2020: Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», για την ενημέρωση των αγροτών των κρατών – μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου, η Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε. διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης στην Ορεστιάδα. Η εν λόγω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Βιέννη (Ορέστου 50), και ώρα 12.00 έως 14.00 με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020».Στα πλαίσια της ημερίδας, θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση του Έργου (Σκοποί και Στόχοι, Εταίροι, Αποτελέσματα κλπ) και στη συνέχεια ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας «Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.» κ. Ντίνος Μπλιάτσιος, θα παρουσιάσει το θέμα «Η αγροτική ανάπτυξη στο πλαίσιο της ΚΑΠ μετά το 2014. Συλλογικές δράσεις – Διεπαγγελματικές Συμφωνίες». Έπειτα, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για τη Νέα Κ.Α.Π., για τις ευκαιρίες – προοπτικές που αυτή σηματοδοτεί για την επανεκκίνηση της ελληνικής γεωργίας, αφού στόχος της είναι να καταστεί ο ευρωπαϊκός αγροτικός κλάδος δυναμικότερος, πιο ανταγωνιστικός και να ανταποκρίνεται καλύτερα στο όραμα της Ευρώπης του 2020.

Κύριο στόχο αποτελεί η ευρύτερη δυνατή πληροφόρηση του αγροτικού κόσμου και άλλων φορέων της υπαίθρου, έτσι ώστε να καταστούν περισσότερο σαφείς και κατανοητές οι επικείμενες μεταρρυθμίσεις της ΚΑΠ που αναμένεται να επιδράσουν καθοριστικά στην εξέλιξη του αγροτικού τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά την προγραμματική περίοδο 2014 – 2020.

Η πόλη της Ορεστιάδας αποτελεί τον προ-τελευταίο σταθμό από μία σειρά αντίστοιχων ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως τα Χανιά, τη Λάρισα, και το Αίγιο με μεγάλη επιτυχία, ενώ η τελευταία προγραμματίστηκε για την Κοζάνη την Τρίτη 28.01.2014, αφού το ενδιαφέρον του κόσμου και των φορέων ήταν εξαιρετικά μεγάλο.

radioevros.gr

 

Διαβάστηκε 650 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 15:08
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter