Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΔεκαέξι θέσεις εργασίας στην ΔΕΥA Διδυμοτείχου
28
Φεβρουαρίου

Δεκαέξι θέσεις εργασίας στην ΔΕΥA Διδυμοτείχου Κύριο

Γράφτηκε από  pagouri
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Δεκαέξι θέσεις εργασίας στην ΔΕΥ ΔιδυμοτείχουΤην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Διδυμοτείχου, που εδρεύει στο Διδυμότειχο Ν. Έβρου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων :

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

100

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Διδυμοτείχου

Διδυμότειχο

Ν. Έβρου

ΠΕ Οικονομικού

8 μήνες

1

101

-//-

-//-

ΠΕ Χημικών Μηχανικών

8 μήνες

1

102

-//-

-//-

ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών

8 μήνες

1

103

-//-

-//-

ΤΕ Οικονομικού

8 μήνες

2

104

-//-

-//-

ΔΕ Τεχνίτης Ηλεκτρολόγος

8 μήνες

1

105

-//-

-//-

ΔΕ Χειριστής μηχανημάτων έργων (φορτωτή-εκσκαφέα)

8 μήνες

1

106

-//-

-//-

ΔΕ Χειριστής μηχανημάτων έργων (αποφρακτικού μηχανήματος)

8 μήνες

1

107

-//-

-//-

ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών

8 μήνες

3

108

-//-

-//-

ΥΕ Βοηθών –εργατών/τριών γενικών καθηκόντων ύδρευσης-αποχέτευσης

8 μήνες

3

109

-//-

-//-

ΥΕ Βοηθών –εργατών/τριών γενικών καθηκόντων βιολογικού καθαρισμού

8 μήνες

2

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΥΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, Μαυρομιχάλη 25, 68300 Διδυμότειχο, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Μίγγα Ευαγγέλου (τηλ. επικοινωνίας: 2553022940). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην  περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση, καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Διδυμοτείχου  (www.didymoteicho.gr) στη διαδρομή ΔΕΥΑΔ → Προσλήψεις προσωπικού β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων → Διαγωνισμών Φορέων → Εποχικού (ΣΟΧ)• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr) απ' όπου μέσω της διαδρομής: Φορείς Δημ.Διοίκησης, Ανεξάρτητες Αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων→ Διαγωνισμών Φορέων → Εποχικού (ΣΟΧ).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δ.Ε.Υ.Α. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ

Διαβάστηκε 1157 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 17:51
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter