Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΟ Σ.Ε.Β.Ε.Διδυμοτείχου και Περιφέρειας εκφράζει την έντονη η δυσαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει το Δήμου Διδυμοτείχου στις κόκκινες περιοχές.
Ο Σ.Ε.Β.Ε.Διδυμοτείχου και Περιφέρειας εκφράζει την έντονη η δυσαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει το Δήμου Διδυμοτείχου στις κόκκινες περιοχές. Ο Σ.Ε.Β.Ε.Διδυμοτείχου και Περιφέρειας εκφράζει την έντονη η δυσαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει το Δήμου Διδυμοτείχου στις κόκκινες περιοχές.
27
Φεβρουαρίου

Ο Σ.Ε.Β.Ε.Διδυμοτείχου και Περιφέρειας εκφράζει την έντονη η δυσαρέσκειά του για την απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει το Δήμου Διδυμοτείχου στις κόκκινες περιοχές.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Το ΔΣ του Συλλόγου Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Διδυμοτείχου και Περιφέρειας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του στην απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει το Δήμου Διδυμοτείχου στις  κόκκινες περιοχές.


Θεωρεί ότι η απόφαση δεν στηρίζεται σε επιδημιολογικά δεδομένα από το συνολικό πληθυσμό του Δήμου Διδυμοτείχου, όπου τα κρούσματα είναι σημαντικά χαμηλά (μονοψήφιος αριθμός), αλλά βασίζεται στα κρούσματα που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στο ΤΔΑ  Διδυμοτείχου, ο οποίος είναι ένας απόλυτα ελεγχόμενος χώρος.
Η περαιτέρω αναστολή της οικονομικής δραστηριότητας χωρίς να συντρέχουν τέτοιας κλίμακας κίνδυνοι, θα επιδεινώσει την ήδη δραματική κατάσταση της επιχειρηματικότητας της περιοχής.
Κατανοούμε απόλυτα τους κινδύνους της πανδημίας, και ανησυχούμε όπως όλοι για την προστασία της δημόσιας υγείας.  Ωστόσο αποφάσεις που περιορίζουν την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα θα πρέπει να λαμβάνονται μετά από επεξεργασία πραγματικών στοιχείων και δεδομένων.Με τιμή
ΔΣ Σ.Ε.Β.Ε.Δ.Π.

Διαβάστηκε 409 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter