Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΝοσηλευτική Διδυμοτείχου: Υπόμνημα προς Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κο Διγαλάκη
Νοσηλευτική Διδυμοτείχου: Υπόμνημα προς Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κο Διγαλάκη Νοσηλευτική Διδυμοτείχου: Υπόμνημα προς Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κο Διγαλάκη
07
Σεπτεμβρίου

Νοσηλευτική Διδυμοτείχου: Υπόμνημα προς Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κο Διγαλάκη

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

ΠΡΟΣ:
Τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Κο Διγαλάκη


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου πραγματοποιήθηκε η τρίτη ευρεία σύσκεψη, της επιτροπής αγώνα για τη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος & Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, οι βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμετζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης,  Αναστασία Γκαρά και o κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης δια της αντιπροσώπου,   ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. κ. Μαυρίδης Βασίλειος (Δήμαρχος Ορεστιάδος), ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Α.Μ.Θ. κ. Κώστας Βενετίδης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Τοκαμάνης Χρήστος, Πατσουρίδης Παρασκευάς, Δημητρίου Κων/νος, ο Καθηγητής της Νοσηλευτικής Δρ. Κων/νος Βαφειάδης και ασφαλώς ο υποφαινόμενος ως Δήμαρχος Διδυμοτείχου. Άπαντες οι ανωτέρω αποτελούν την Επιτροπή Αγώνα για τη Νοσηλευτική Διδυμοτείχου.

Κύριε Υπουργέ,

1. Επειδή για την λύση του θέματος, παρήλθε άπρακτος ο χρόνος μετά την πρώτη συνάντηση της επιτροπής στο Υπουργείο Παιδείας
2. Επειδή το θέμα της λειτουργίας του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου επείγει για το τρέχον έτοςΑιτούμεθα άμεση συνάντηση με θέματα:

1. Την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου και την διάθεση επειγόντως του απαραίτητου διδακτικού προσωπικού  δια το τρέχον έτος και εν τοις εφεξής.
2. Τη δημιουργία Σχολής με έδρα το Διδυμότειχο και με υπαγόμενα σ’ αυτή, το τμήμα Νοσηλευτικής και έτερα ακόμα παρεμφερή τμήματα.
3. Την χρηματοδότηση έργων υποδομών.

Αναμένουμε την πρόταση των εμπλεκομένων φορέων και την τελική νομοθετική ρύθμιση του θέματος από την Πολιτεία.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου:

δεσμεύεται να διαθέσει επιπλέον κτίρια, πέραν των υπαρχόντων, για τις στεγαστικές ανάγκες της προταθείσης για ίδρυση Σχολής.
επίσης δεσμεύεται να παραχωρήσει ανάλογη έκταση για τη δημιουργία υποδομών, που είναι απαραίτητες για την αυτοδύναμη, ενοποιημένη και ομογενοποιημένη λειτουργία του Ιδρύματος.
τέλος, ο Δήμος προτίθεται να συμβάλει στην διευκόλυνση του προσωπικού της σχολής κατά την διαμονή τους στο Διδυμότειχο.


Για την Επιτροπή αγώνα
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


ΡΩΜΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

Διαβάστηκε 633 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter