Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δήμος Διδυμοτείχου :73.000€ για εκπόνηση μελέτης για το κυκλοφοριακό της πόλης.-Τοκαμάνης: είναι μεγάλο το ποσό Δήμος Διδυμοτείχου :73.000€ για εκπόνηση μελέτης για το κυκλοφοριακό της πόλης.-Τοκαμάνης: είναι μεγάλο το ποσό
25
Ιουνίου

Δήμος Διδυμοτείχου :73.000€ για εκπόνηση μελέτης για το κυκλοφοριακό της πόλης.-Τοκαμάνης: είναι μεγάλο το ποσό.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Το ποσό των 73.225€ (με απρόβλεπτα 15%), θα διαθέσει σε ιδιώτες ο δήμος Διδυμοτείχου για την εκπόνηση μελέτης που αφορά το κυκλοφοριακό της πόλης.

Η μελέτη θα συμπεριλαμβάνει τη συλλογή στοιχείων που αφορούν στα κυκλοφοριακά χαρακτηριστικά και στις συνθήκες στάθμευσης στο σύνολο της πόλης του ∆ιδυμοτείχου, την επαναξιολόγηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και επεμβάσεων στο σύνολο της υπό μελέτη περιοχής και τέλος τη διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και στάθμευσης.

Η απόφαση λήφθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την 19-6-20, όπου βρήκε αντίθετο τον επικεφαλής της παράταξης «∆ΥΝΑΜΗ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» κ. Τομακάνη Χρήστο και καταψηφίστηκε από την παράταξή του. Ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο είπε τους λόγους:

« ∆εν το ψηφίζουμε το θέμα αυτό διότι το ποσό που δαπανάται είναι πολύ μεγάλο και το ∆ιδυμότειχο δεν έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα και δεν χρειάζεται κυκλοφοριακή μελέτη»

Διαβάστηκε 1039 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net