Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΔήμος Διδυμοτείχου :73.000€ για εκπόνηση μελέτης για το κυκλοφοριακό της πόλης.-Τοκαμάνης: είναι μεγάλο το ποσό.
Δήμος Διδυμοτείχου :73.000€ για εκπόνηση μελέτης για το κυκλοφοριακό της πόλης.-Τοκαμάνης: είναι μεγάλο το ποσό Δήμος Διδυμοτείχου :73.000€ για εκπόνηση μελέτης για το κυκλοφοριακό της πόλης.-Τοκαμάνης: είναι μεγάλο το ποσό
25
Ιουνίου

Δήμος Διδυμοτείχου :73.000€ για εκπόνηση μελέτης για το κυκλοφοριακό της πόλης.-Τοκαμάνης: είναι μεγάλο το ποσό.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Το ποσό των 73.225€ (με απρόβλεπτα 15%), θα διαθέσει σε ιδιώτες ο δήμος Διδυμοτείχου για την εκπόνηση μελέτης που αφορά το κυκλοφοριακό της πόλης.

Η μελέτη θα συμπεριλαμβάνει τη συλλογή στοιχείων που αφορούν στα κυκλοφοριακά χαρακτηριστικά και στις συνθήκες στάθμευσης στο σύνολο της πόλης του ∆ιδυμοτείχου, την επαναξιολόγηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και επεμβάσεων στο σύνολο της υπό μελέτη περιοχής και τέλος τη διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και στάθμευσης.

Η απόφαση λήφθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την 19-6-20, όπου βρήκε αντίθετο τον επικεφαλής της παράταξης «∆ΥΝΑΜΗ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» κ. Τομακάνη Χρήστο και καταψηφίστηκε από την παράταξή του. Ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο είπε τους λόγους:

« ∆εν το ψηφίζουμε το θέμα αυτό διότι το ποσό που δαπανάται είναι πολύ μεγάλο και το ∆ιδυμότειχο δεν έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα και δεν χρειάζεται κυκλοφοριακή μελέτη»

Διαβάστηκε 1142 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter