Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Καταγγελίες Σκίνδρη για τα οχήματα του δήμου Διδυμοτείχου- Τότε γιατί κυκλοφορούν; Καταγγελίες Σκίνδρη για τα οχήματα του δήμου Διδυμοτείχου- Τότε γιατί κυκλοφορούν;
20
Ιουνίου

Καταγγελίες Σκίνδρη για τα οχήματα του δήμου Διδυμοτείχου- Τότε γιατί κυκλοφορούν;

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

 

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σκίνδρης, πέραν των αναφορών που έκανε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο πραγματοποίησε ζωντανή σύνδεση και σήμερα 20-6-20 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εκτός των άλλων και για το θέμα των δημοτικών οχημάτων του δήμου και το θέμα του ΚΤΕΟ.

 

Σύμφωνα με τον κ Σκίνδρη τα οχήματα του δήμου τα τελευταία εννέα χρόνια δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ. Επίσης στην ζωντανή του σύνδεση ανέφερε την επικινδυνότητα του θέματος και με έντονο τρόπο αναφέρθηκε στον κίνδυνο που βρίσκονται οι εργαζόμενοι των οχημάτων, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον πρώην δήμαρχο Διδυμοτείχου, κ. Πατσουρίδη.

 

 

Εύλογα λοιπόν μέσα από τις δηλώσεις του, ανακύπτουν ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης από την δημοτική αρχή.

 

 

-Αληθεύουν τα λεγόμενα του κ. Σκίνδρη;

 

-Εάν αληθεύουν, στα τόσα χρόνια που δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο, σαφώς και υπάρχουν ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά από την τωρινή δημοτική αρχή έχουν καθηλωθεί τα οχήματα μέχρι να περάσουν από τεχνικό έλεγχο; Και εάν όχι τότε γιατί δεν έχει συμβεί αυτό;

 

Να σημειώσουμε ότι επικινδυνότητα δεν υφίσταται μόνο για τους εργαζόμενους αλλά και για τους πολίτες αφού τα οχήματα κυκλοφορούν και στους δρόμους.

 

Διαβάστηκε 1136 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net