Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΣτηρίζουμε το 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ -ψηφίζουμε για την δράση του!!
Στηρίζουμε το 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ -ψηφίζουμε για την δράση του!! Στηρίζουμε το 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ -ψηφίζουμε για την δράση του!!
10
Ιουνίου

Στηρίζουμε το 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ -ψηφίζουμε για την δράση του!!

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Στην δράση “Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο” συμμετέχει το 4ο Νηπιαγωγείο Διδυμοτείχου που ως σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ανάπτυξης και βιωσιμότητας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δεκαεφτά στόχους . Πρόκειται για την υιοθέτηση 17 Στόχων, γνωστοί ως «Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης», οι οποίοι εκφράζουν τις σύγχρονες παγκόσμιες προκλήσεις, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθούν αποτελεσματικά όλες οι χώρες στα παγκόσμια προβλήματα.

Στόχος είναι να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική κοινωνία για τους Παγκόσμιους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με όραμα να διαμορφώσουν Ενεργούς Πολίτες, οι οποίοι θα αναλάβουν δράση για τη μεγάλη αλλαγή στον πλανήτη μας μέχρι το 2030.

Το θέμα που ασχολήθηκε το 4ο νηπιαγωγείου Διδυμοτείχου ήταν η μοναδικότητα και η αξία του νερού. Το παιδιά ,  μέσω θεατρικών τεχνικών  συνειδητοποίησαν την αξία του νερού ως στοιχείο απαραίτητο για τη δημιουργία της ζωής. Πειραματίστηκαν με υλικά, γνώρισαν τις ιδιότητες του νερού αλλά και τους κινδύνους ρύπανσης από την ανθρώπινη δραστηριότητα. Γνώρισαν το βυθό και την αξία των ωκεανών στη δημιουργία του οξυγόνου. Δημιουργήσαμε αφίσα για τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων μας. Αλλάξαμε τον τρόπο συμπεριφοράς στο σχολείο, δίνοντας προσοχή στην οικονομία και τη συνετή χρήση του νερού.

Μπορούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του 4ου νηπιαγωγείου Διδυμοτείχου, καταθέτοντας την ψήφο στήριξής μας στην παρακάτω σελίδα:

Πρωτοβουλίες από 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

 

Διαβάστηκε 1164 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter