Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διδυμότειχο: Κίνημα “άδειες καρέκλες”-δηλώσεις εκπροσώπου επιχειρηματιών Διδυμότειχο: Κίνημα “άδειες καρέκλες”-δηλώσεις εκπροσώπου επιχειρηματιών
06
Μαΐου

Διδυμότειχο: Κίνημα “άδειες καρέκλες”-δηλώσεις εκπροσώπου επιχειρηματιών

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα το απόγευμα στην πόλη του Διδυμοτείχου, επιχειρηματίες του κλάδου των καφέ, στα πλαίσια της πανελλαδικής διαμαρτυρίας μέσω του κινήματος “άδειες καρέκλες” , θέλοντας να στείλουν μήνυμα προς την πολιτεία , έστησαν άδειες καρέκλες στην πλατεία των Ηρώων ζητώντας να τους στηρίξει λόγω των μέτρων ασφαλείας που επιβλήθηκαν στις επιχειρήσεις μετά την λήξη την καραντίνας.


Μέσω του κινήματος οι επαγγελματίες ζητούν μέτρα στήριξης για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να επιβιώσουν, για να αντέξουν το κόστος λειτουργίας λόγω περιορισμών στα τραπέζια αλλά και στο αριθμό πελατών στα καταστήματά τους ώστε να μην αναγκαστούν να απολέσουν προσωπικό εργασίας.

Όπως ανάφερε στο didymoteicho.net , ο εκπρόσωπός των επαγγελματιών καφέ Διδυμοτείχου κ. Κωνσταντίνος Χαριομπόλης,  σήμερα ζούμε την μεγαλύτερη στιγμή στον κλάδο της καφεστίασης. Όλοι μαζί ενωμένοι, δεν επαιτούμε!! απαιτούμε!

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

Διαβάστηκε 1875 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 21:37
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net