Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου: Διάκριση του σχολείου στον 15ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020». ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου: Διάκριση του σχολείου στον 15ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020».
14
Απριλίου

ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου: Διάκριση του σχολείου στον 15ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020».

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

 Για πρώτη φορά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Τελικός Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 διαδικτυακά, με συνδέσεις από τα σπίτια των έφηβων «επιχειρηματιών», των κριτών και των προσκεκλημένων. Οι παρουσιάσεις των παιδιών, οι συνεντεύξεις στην κριτική επιτροπή και οι βραβεύσεις θα μεταδοθούν απ’ ευθείας.


Γνωστοί δημοσιογράφοι και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες θα απονείμουν LIVE, τα 4 Ειδικά Βραβεία σε 4 μαθητικές «επιχειρήσεις» που είχαν πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές σε επιμέρους τομείς. Οι νικητές είναι:

Βραβείο αειφόρου ανάπτυξης: «Ο κήπος της αειφορίας» - 1ο ΕΠΑ.Λ. Διδυμοτείχου

Βραβείο Αξιοποίησης Νέων Τεχνολογιών: «DeepSeaRobotiΧ» - 1ο Γυμνάσιο Γέρακα

Βραβείο Διά Βίου Μάθησης: «Πελλαία Φύση» - Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Βραβείο Τιμής Ένεκεν: «πετμΕΕΕΕΚνοστιμιές» - Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης

Συνολικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Μαθητικής «Εικονικής Επιχείρησης 2020», ομάδες από 150 Γυμνάσια και Λύκεια σε όλη την Ελλάδα. Το JA Greece ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της Μαθητικής «Εικονικής Επιχείρησης», που ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, δίνουν στη νέα γενιά δύναμη και αισιοδοξία.

Διαβάστηκε 1388 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 08:53
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net