Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δημοσχάκης:ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΠΑΡΑΓΓΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ. ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΑΑΤ ΚΑΙ ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Δημοσχάκης:ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΠΑΡΑΓΓΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ. ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΑΑΤ ΚΑΙ ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
02
Απριλίου

Δημοσχάκης:ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΠΑΡΑΓΓΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ. ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΑΑΤ ΚΑΙ ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Με διαβιβαστική του επιστολή προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη και Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Βουλευτής και Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α, Α.Δημοσχάκης, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα στήριξης των παραγωγών και αγροτών του ακριτικού Νομού, που δοκιμάζονται τόσο από την μεταναστευτική όσο και από την υγειονομική κρίση.

Μάλιστα, αναφέρει ότι μία ενδεχόμενη διάθεση του σπαραγγιού μέσω του πανελλαδικού δικτύου των SUPER MARKETS & όχι μόνο αλλά και προβολής αυτού, ίσως συνιστά μία πρόσφορη λύση στήριξης του πρωτογενούς τομέα του Νομού.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή :

ΘΕΜΑ: Μέτρα στήριξης παραγωγών σπαραγγιού και αγροτών Έβρου.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί ,

Σας διαβιβάζω συνημμένα επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής Εμπορίας Σπαραγγιών Ν. Βύσσας Έβρου, αναφορικά με τις δυσκολίες που εντοπίζονται στις εξαγωγές του σπαραγγιού στο εξωτερικό, που εγείρονται λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Τα περιοριστικά μέτρα που υφίστανται στη Γαλλία και στη Γερμανία, οι κύριες χώρες εισαγωγής του σπαραγγιού, λόγω της πανδημίας συνδυαστικά με την δυσκολία εύρεσης φορτηγών ψυγείων για την μεταφορά του ευαίσθητου αυτού αγροτικού προϊόντος, το οποίο δεν διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλούν μεγάλη οικονομική ζημία στους αγρότες και στους παραγωγούς του Νομού.

Προσβλέπουμε σε σχετικές ενέργειές σας για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα στον Έβρο ο οποίος ως γνωστό είναι σπαραγγοπαραγωγός Νομός !

Ίσως η διάθεση του προϊόντος μας μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο των SUPER MARKETS & μέσω της προβολής του να είναι η πλέον ενδεδειγμένη & πρόσφορη λύση !

Διαβάστηκε 514 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net