Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σύλλογος Καντακουζηνές: Δώρησαν χειροποίητες μάσκες στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Σύλλογος Καντακουζηνές: Δώρησαν χειροποίητες μάσκες στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
01
Απριλίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Καντακουζηνή: Κατασκεύασαν και δώρησαν μάσκες στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ο Σύλλογος Πολιτιστικός σύλλογος Καντακουζηνή με την πρόεδρο κ Ευαγγελία Καραγιάννη και Ο Εθνοθρησκευτικος Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Διδυμοτείχου,  είναι από τους ενεργούς συλλόγους της πόλης του Διδυμοτείχου και πάντα δίνουν το εθελοντικό τους παρόν σε εκδηλώσεις και δρώμενα της πόλης μας. Στην περίοδο που διανύουμε με τον κορονοΐό και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε μάσκες δεν έμειναν ανάλγητες.

Συσπειρώθηκαν σε μια κοινή προσπάθεια  όλες οι γυναίκες του συλλόγου,με ότι υφάσματα είχαν στα σεντούκια τους, καθώς επίσης και με ύφασμα που δόθηκε από το νοσοκομείο Διδυμοτείχου με ώρες εθελοντικής εργασίας κατασκεύασαν προστατευτικές μάσκες για το προσωπικό του νοσοκομείου και της αστυνομίας. Στην πρώτη δάση παρέδωσαν τετρακόσιες μάσκες στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και συνεχίζουν να κατασκευάζουν και άλλες αφού οι ελλείψεις είναι μεγάλες και η ανάγκη για μάσκες επιτακτική.

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες συγχαρητηρίων αλλά και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση!!!

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι....Σας ευχαριστούμε!!

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1240 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 11:01
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net