Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΔήμος Διδυμοτείχου: Το ποσό των 150.000€ για επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Επιτέλους τάπητας στον στίβο;;
Δήμος Διδυμοτείχου: Το ποσό των 150.000€ για επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Επιτέλους τάπητας στον στίβο!! Δήμος Διδυμοτείχου: Το ποσό των 150.000€ για επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Επιτέλους τάπητας στον στίβο!!
29
Δεκεμβρίου

Δήμος Διδυμοτείχου: Το ποσό των 150.000€ για επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Επιτέλους τάπητας στον στίβο;;

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Το ποσό των 150.000€ θα διατεθούν για την επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου.Στην μελέτη περιγράφονται έργα  για την επισκευή και  συντήρηση  των  αθλητικών  εγκαταστάσεων  του  ∆ιδυμοτείχου  καθώς  και  των  Τοπικών Κοινοτήτων  Ασπρονερίου,  Ελληνοχωρίου,  Ισαακίου,  Καρωτής,  Πραγγίου,  Σοφικού,  με  στόχο  την βελτίωση των εν λόγω υποδομών, και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού. 

Συγκεκριμένα για το γήπεδο ∆ιδυμοτείχου προβλέπονται τα εξής:

-    Kατασκευή  της  υπόβασης-βάσης  και  ασφαλτικού  τάπητα  όπου  θα  υποδεχθεί  τον  ελαστικό συνθετικό τάπητα.

-   Κατασκευή  εσωτερικής  περιμετρικής  τάφρου  αποστράγγισης  με  σχάρες  γαλβανισμένες ηλεκτροπρεσσαριστές.

-   Προβλεπόμενες εγκαταστάσεις για την διευθέτηση και προστασία καλωδίων και την δημιουργία υποδομών για την επέκταση μελλοντικού ηλεκτροφωτισμού

-   Επίστρωση  με  ελαστικό  συνθετικό  τάπητα  στίβου  400μ  και  έξι  (6)  διαδρομών.

-   Επίστρωση  με  συνθετικό  τάπητα  θα  επεκταθεί  έως  τα  όρια  του  φυσικού  χλοοτάπητα  και  θα καλύψει και τα δύο "πέταλα" πίσω από τις εστίες ποδοσφαίρου σύμφωνα  με το πρότυπο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  για στίβο 400μ ΤΥΠΟΥ ∆.

-   Κατασκευή  ραμπών  πρόσβασης  ΑΜΕΑ  που  θα  εξασφαλίζει  την  απρόσκοπτη  πρόσβαση  των χρηστών των εγκαταστάσεων.

-   Επισκευή στεγών των βοηθητικών κτιρίων του ∆ημοτικού Σταδίου ∆ιδυμοτείχου.

-   Τοποθέτηση πόρτας στην βορειοδυτική είσοδο του σταδίου καθώς και κάγκελο βαθμίδων για την είσοδο των διαιτητών και της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας.

-   Τοποθέτηση επιπλέον διαχωριστικό κιγκλίδωμα επί των κερκίδων, κατάλληλου ύψους, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας βάσει του άρθρου 2 της ΚΥΑ οικ. 46596/22.11.2004

 

Για    τις  γηπεδικές    εγκαταστάσεις  των  Τοπικών  Κοινοτήτων  Ασπρονερίου,  Ελληνοχωρίου, Ισαακίου, Καρωτής, Πραγγίου και Σοφικού προβλέπονται τα ακόλουθα:

-   Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Ασπρονερίου, θα ενισχυθεί η περίφραξη, θα γίνουν  εργασίες αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και θα τοποθετηθεί στέγαστρο για τον παρατηρητή αγώνος, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις που  περιγράφονται στις διατάξεις βάσει της ΚΥΑ οικ. 46596/22.11.2004 (ΦΕΚ 1793/06.12.2004 τεύχος Β).

-   Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας  Ελληνοχωρίου,  θα ενισχυθεί η περίφραξη, θα γίνουν  εργασίες αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και θα τοποθετηθεί στέγαστρο για τον παρατηρητή αγώνος, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις που  περιγράφονται στις διατάξεις βάσει της ΚΥΑ οικ. 46596/22.11.2004 (ΦΕΚ 1793/06.12.2004 τεύχος Β).

-   Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας  Ισαακίου, θα ενισχυθεί η περίφραξη και θα γίνουν    εργασίες  αναβάθμισης  των  ηλεκτρολογικών  εγκαταστάσεων,  ώστε  να  πληροί  τις προϋποθέσεις  που  περιγράφονται  στις  διατάξεις  βάσει  της  ΚΥΑ  οικ.  46596/22.11.2004  (ΦΕΚ 1793/06.12.2004 τεύχος Β).

-   Στο  γήπεδο  ποδοσφαίρου  της  Τοπικής  Κοινότητας    Καρωτής,    θα  τοποθετηθεί  πόρτα  εισόδου οχημάτων,  θα  ενισχυθεί  η  περίφραξη,  θα  γίνουν    εργασίες  αναβάθμισης  των  ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων  και  θα  τοποθετηθεί  στέγαστρο  για  τον παρατηρητή  αγώνος,  ώστε  να  πληροί  τις προϋποθέσεις  που  περιγράφονται  στις  διατάξεις  βάσει  της  ΚΥΑ  οικ.  46596/22.11.2004  (ΦΕΚ 1793/06.12.2004 τεύχος Β).

-   Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας  Πραγγίου, θα ενισχυθεί η περίφραξη και θα γίνουν    εργασίες  αναβάθμισης  των  ηλεκτρολογικών  εγκαταστάσεων,  ώστε  να  πληροί  τις προϋποθέσεις  που  περιγράφονται  στις  διατάξεις  βάσει  της  ΚΥΑ  οικ.  46596/22.11.2004  (ΦΕΚ 1793/06.12.2004 τεύχος Β).

-   Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας  Σοφικού, θα ενισχυθεί η περίφραξη και θα γίνουν    εργασίες  αναβάθμισης  των  ηλεκτρολογικών  εγκαταστάσεων,  ώστε  να  πληροί  τις προϋποθέσεις  που  περιγράφονται  στις  διατάξεις  βάσει  της  ΚΥΑ  οικ.  46596/22.11.2004  (ΦΕΚ 1793/06.12.2004 τεύχος Β).

 

Η υποβολή της παραπάνω  πρότασης,  στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙV του προγράμματος του ΥΠ.ΕΣ. ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ ΙΙ για την υλοποίηση της πράξης «Επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων ∆ήμου ∆ιδυμοτείχου», το συνολικό ανώτατο ποσό χρηματοδότησης του προγράμματος ανέρχεται στα 600.000 €

Ας ελπίζουμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και να αρχίσουν οι εργασίες.

Διαβάστηκε 1274 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 11:47
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter