Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αγιασμός με την νέα διοίκηση της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου- προσλήψεις των εργαζόμενων. Αγιασμός με την νέα διοίκηση της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου- προσλήψεις των εργαζόμενων.
07
Δεκεμβρίου

Αγιασμός με την νέα διοίκηση της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου- προσλήψεις των εργαζόμενων.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

 Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου, σήμερα Σάββατο 7/12/19 το πρωί. Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας και Σουφλίου κκ Δαμασκηνού, του Δημάρχου Διδυμοτείχου κ. Χατζηγιάννογλου του νέου αντιπροέδρου κ. Γιαννόπουλου Σάκη, του πρώην δημάρχου Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδη καθώς επίσης και των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΔ.  Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια έναρξης του έργου της νέας διοίκησης της ΔΕΥΑΔ.


Την προεδρία της ΔΕΥΑΔ θα έχει ο δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Χατζηγιάννογλου και επί της ευκαιρίας, ανακοίνωσε την πρόσληψη των ήδη εργαζομένων της ΔΕΥΑΔ στα πλαίσια αορίστου χρόνου. Ήταν μια “εκκρεμότητα” που διευθετήθηκε για τις τύχες των εργαζομένων.

Ο Σεβασβιώτατος κκ Δαμασκηνός χάρισε μια εικόνα της Παναγίας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης της υπηρεσίας και εμ την βοήθεια του Θεού θα φέρουν το έργο τους σε αίσιο πέρας.

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, κ Γιαννόπουλος Σάκης, αφού καλώς όρισε του παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον σεβασμιότατο για την εικόνα και αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο των εργαζομένων της υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου, κ Χατζηγιάννογλου Ρωμύλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της υπηρεσίας, το εργασιακό καθεστώς που επικρατούσε μέχρι στιγμής για τους υπαλλήλους, οι οποίοι ήταν ξεκρέμαστοι αλλά και δήλωσε ότι από δω και πέρα φέρει την ευθύνη ο ίδιος για την ΔΕΥΑΔ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον αγιασμό και τις δηλώσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 1887 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net