Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ - Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε ο Σύλλογος από το «10th Hereya Open 2019» στη Σόφια Βουλγαρίας. Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ - Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε ο Σύλλογος από το «10th Hereya Open 2019» στη Σόφια Βουλγαρίας.
04
Δεκεμβρίου

Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ - Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε ο Σύλλογος από το «10th Hereya Open 2019» στη Σόφια Βουλγαρίας..

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ακόμα μια επιτυχία σημείωσε ο Σύλλογος στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό  «10th Hereya Open 2019» που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια Βουλγαρίας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, κατακτώντας  ένα χάλκινο μετάλλιο.

Συμμετείχε με δύο (02) αθλητές : ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ Γιάννη και ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ Χριστίνα σ’ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, όπου ανταγωνίσθηκαν 963 αθλητές από πολλές χώρες της Ευρώπης. Η Χριστίνα κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο-τρίτη θέση, ενώ ο Γιάννης στο τρίτο ημίχρονο με το σκόρ να είναι 30-11 υπέρ του και να θέλει 40 δυτερόλεπτα να λήξει, τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

 

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές  και την προπονήτριά τους ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη που καταφέρνουν να βρίσκονται  πάντα στις επιτυχίες.

Διαβάστηκε 405 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net