Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΞεκινάει και 3η βάρδια στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν.Διδυμοτείχου
Ξεκινάει και 3η βάρδια στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν.Διδυμοτείχου Ξεκινάει και 3η βάρδια στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν.Διδυμοτείχου
18
Σεπτεμβρίου

Ξεκινάει και 3η βάρδια στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν.Διδυμοτείχου

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Η Μ.Τ.Ν. του Διδ/χου είχε υποστελεχωθεί την περίοδο 2014-2016 συνεπεία της απαγόρευσης διορισμών επί 7 έτη. Κρατήθηκε ανοιχτή χάρις στην προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με απόφαση διοικητή Π.Γ.Ν.Ε. μετακινήθηκε γιατρός από τη Μ.Ε.Θ. του Π.Γ.Ν.Αλεξ/λης στη Μ.Τ.Ν. του Γ.Ν.Διδ/χου, ο οποίος υπηρέτησε επί 2ετία.

Ακολούθησαν 2 άκαρπες προκηρύξεις για θέση νεφρολόγου επιμελητή Β΄ (κανείς γιατρός δεν ενδιαφέρθηκε)  τον Ιούνιο 2016 και Σεπτέμβριο 2017. Τελικά με 3η προκήρυξη πετύχαμε το διορισμό νεφρολόγου επιμελητή Β΄ τον Δεκέμβριο 2018. Επιπλέον προσελήφθη 1 επικουρικός νεφρολόγος τον Μάιο 2018 για 2ετή θητεία και μετακινήθηκε 1 ακόμη γιατρός που είναι σε παράταση Κατορθώσαμε επίσης την πρόσληψη 2 νέων επικουρικών νοσηλευτριών από τον Ιούνιο 2019 ώστε να αντικαταστήσουν στα τμήματα του νοσοκομείου τις νοσηλεύτριες που εκπαιδεύοντο για να αναλάβουν καθήκοντα στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Εξασφαλίσαμε επίσης 8 επιπλέον μηχανήματα αιμοκάθαρσης από το Γ.Ν.Κομοτηνής. Έτσι αφού η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού εξοπλίστηκε σε μηχανήματα, σε γιατρούς και νοσηλευτές ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία 3ης βάρδιας αιμοκάθαρσης, ώστε να εξυπηρετούνται περισσότεροι νεφροπαθείς και να μην χρειάζονται να μετακινούνται στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν αναγκαίο, το προσπαθήσαμε όλοι μαζί (Διοίκηση, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό) και το πετύχαμε.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Και Γ.Ν.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 659 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter