Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρουσίαση Βιβλίου και μουσικο-ποιητική βραδιά στην Art Gallery Αλεξανδρούπολης Παρουσίαση Βιβλίου και μουσικο-ποιητική βραδιά στην Art Gallery Αλεξανδρούπολης
10
Ιουνίου

Παρουσίαση Βιβλίου και μουσικο-ποιητική βραδιά στην Art Gallery Αλεξανδρούπολης

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Παρουσίαση του Βιβλίου CHRONOPASS – στο χρόνο του χώρου ή στο χώρο του χρόνου - της Εύης Λάππα.Σας περιμένουμε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. στο χώρο της “Αrt Gallery”, όπου η Εύη Λάππα παρουσιάζει το βιβλίο της με τίτλο CHRONOPASS – στο χρόνο του χώρου ή στο χώρο του χρόνου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και εκλεκτών ομιλητών - συντονιστών.

Θα μιλήσουν:
Στέλλα Καραμήτρου - ραδιοφωνική παραγωγός και Μαίρη Τζιβελέκη – πολιτικός μηχανικός.
Θα απαγγείλουν: Γιώτα Ρίζου –εκπαιδευτικός φιλόλογος ελληνικής γλώσσας,
Ελένη Τσιροπούλου - δικηγόρος και Νικολέτα
Αποστολίδου – φιλόλογος αγγλικής γλώσσας.  
Την εκδήλωση συνοδεύουν με τους ήχους και το τραγούδι τους οι Μουσικοί Ορειβάτες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η συγγραφέας σε αυτό το βιβλίο ασχολείται με το πέρασμα της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από το χρόνο και το χώρο και περιγράφει περιεκτικά και μεταφορικά το ταξίδι της αναζήτησης της ανθρώπινης φύσης, ως σώμα, πνεύμα και ψυχή στο διαχρονικό μονοπάτι της ύπαρξης. Το βιβλίο έχει αφηγηματική ποιητική μορφή και παρουσιάζει με αλληγορικό τρόπο βιωματικές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος σε αυτό το ταξίδι της αναζήτησής του. Μιλά για την αλλοτρίωση, τη δύναμη της συνήθειας αλλά και για την αφύπνιση, τη γνώση και τη δύναμη που αυτή προσφέρει. Αφηγείται με ποιητικό λόγο τις προκλήσεις και τα εμπόδια που τυχόν θα συναντήσει ένας άνθρωπος, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει και να ξεφύγει από το εικονικό του μονοπάτι για να συναντήσει την πραγματική του φύση στο αέναο ταξίδι της ψυχής.

Διαβάστηκε 758 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net