Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ»
25
Μαΐου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ»

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΙΣ».Το Γενικό Λύκειο Σκύδρας επισκέφτηκε το Διδυμότειχο στα πλαίσια της εκπαιδευτικής εκδρομής σε ιστορικές πόλεις. Η πόλη μας ως ένα ανοιχτό μουσείο με πλούσια ιστορία έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και προβάλει ως ο καταλληλότερος προορισμός.

Σε συνεργασία με την «Διδυμοτείχου Ανάδειξις» περιηγηθήκαν και ενημερώθηκαν για τα αξιοθέατα και την πλούσια ιστορία. Οι διδάσκοντες και οι μαθητές έμειναν κατάπληκτοι και ενθουσιασμένοι συλλέγοντας πολλές πληροφορίες και απαθανατίζοντας πολλά μνημεία για να τα επεξεργαστούν και να εκπονήσουν εργασία που θα προβάλλουν στην συνέχεια.
Ευχαριστούμε τους διδάσκοντες και τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Σκύδρας που επέλεξαν την Πόλη μας για την εκπαιδευτική τους εκδρομή και δόθηκε η ευκαιρία να προβάλουμε και να ενημερώσουμε για το Διδυμότειχο και την ευρύτερη περιοχή.  Το πρότζεκτ συνεχίζεται.
Εκπρόσωπος «Διδυμοτείχου Ανάδειξης»
Φυδανάκης Παναγιώτης

Διαβάστηκε 755 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net