Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΡωμύλος: Βασικές Αρχές κι Άξονες του Συνδυασμού ''Απ' την Αρχή'.
Ρωμύλος: Βασικές Αρχές κι Άξονες του Συνδυασμού ''Απ' την Αρχή'. Ρωμύλος: Βασικές Αρχές κι Άξονες του Συνδυασμού ''Απ' την Αρχή'.
17
Μαΐου

Ρωμύλος: Βασικές Αρχές κι Άξονες του Συνδυασμού ''Απ' την Αρχή'.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Απ΄ την αρχή
Το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου Διδυμοτείχου με βάση τις ευρωπαϊκές & εθνικές αναπτυξιακές προτεραιότητες αλλά και τις επιδιώξεις και δεσμεύσεις μας, είναι ο Δήμος Διδυμοτείχου να καταστεί:
«Δήμος Έξυπνος, Τόπος Αγροτικής Παραγωγής, Τόπος προορισμού, με ισχυρή Τουριστική και Πολιτιστική Ταυτότητα».

Φίλες και Φίλοι,
Συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Διδυμοτείχου
Ξεκινάμε ‘’Απ’ την αρχή’’ λοιπόν, σε μία νέα εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση. Συναντηθήκαμε με δημότες από όλο το δημοκρατικό φάσμα, με διαφορετική ιδεολογική και κομματική ταυτότητα, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας αλλά και με νέους, ανήσυχους δημότες που με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή διάθεση θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό τους για το καλό του τόπου μας.
Ανθρώπους που θα ενώνουν, θα συνθέτουν και θα δημιουργούν, ανθρώπους που θέτουν ως προτεραιότητα τους το κοινό καλό έναντι του ατομικού συμφέροντος, που επιδιώκουν τη συνεργασία, τη συναίνεση, τη σύγκλιση. Τέτοια πρόσωπα θα αποτελέσουν τα θεμέλια αυτής της προσπάθειας, θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Απ’ την αρχή», άνθρωποι που ζουν και ζυμώνονται μέσα στην τοπική κοινωνία και στα προβλήματά της. «Απ’ την αρχή» για να δώσουμε τέλος στη σημερινή κατάσταση της στασιμότητας και της παρακμής. «Απ’ την αρχή» για να μη βιώσουμε ξανά λάθη, παραλείψεις, σφάλματα, αδικίες. «Απ’ την αρχή» για να εμπεδώσουμε τις αξίες της διαφάνειας, της λογοδοσίας στους κατοίκους, της συλλογικής λειτουργίας. «Απ’ την αρχή» για να δομήσουμε έναν ισχυρό και παραγωγικό πολυκεντρικό Δήμο Διδυμοτείχου, με το βλέμμα στραμμένο στις κοινότητες και τους οικισμούς του…
Ο Δήμος Διδυμοτείχου έχει σήμερα ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μια ηγεσία που θα εμπνέει, θα διεκδικεί, θα ανοίγει ορίζοντες, θα χαράσσει οδούς για ένα ευήμερο μέλλον, για έναν τόπο που θα αξίζει να ζεις, για μια βιώσιμη ανάπτυξη για όλους.
Είμαστε παράλληλα ανοιχτοί να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, να ΔΕΧΘΟΥΜΕ και να ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ νέες ιδέες που θα οδηγήσουν στην από κοινού διαμόρφωση του νέου μοντέλου διοίκησης του δήμου ΜΑΣ.
Βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου ο Δήμος μας αντιμετωπίζει σωρεία μακροχρόνιων προβλημάτων απλών άλλα και σύνθετων, που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη και την δημιουργία συνθηκών ικανών να αναδείξουν τον ιστορικό δήμο μας.
Σέ αυτά να προσθέσουμε την διαχειριστική ανεπάρκεια, την απουσία οργανωμένης δημοτικής δράσης με σαφές και συνεκτικό σχέδιο, την αδιαφάνεια, την αποκλειστική έγνοια μόνο για δημόσιες σχέσεις και φωτογραφίσεις, καθώς και την εξυπηρέτηση των ημετέρων, οδηγούν τον δήμο μας σε αδιέξοδο και πλέον τα αποτελέσματα είναι εμφανή, απογοητεύουν και απομακρύνουν τους Δημότες και ειδικότερα τους νέους από την τοπική αυτοδιοίκηση και την ενασχόλησή τους με τα κοινά.
Έχοντας λοιπόν επίγνωση της τρέχουσας κατάστασης, οδηγήθηκα στην απόφαση να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Διδυμοτείχου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση σας στις εκλογές του Μαΐου.
Γι αυτό ζητάω την στήριξή σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Δήμο αντάξιο της λαμπερής ιστορίας και του πολιτισμού του, πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών.
Θα καταθέσουμε στους πολίτες ένα πρόγραμμα που οι άξονες του θα περιλαμβάνουν έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες, υλοποιήσιμα και κοστολογημένα, που θα παράγουν ορατές και μετρήσιμες θετικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη.
Ελάτε να υποστηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την όμορφη και έντιμη προσπάθεια.


Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου
Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου


Βασικές Αρχές - Βασικοί Άξονες
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Θέλουμε να ζήσουμε εδώ.
Η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, θέλουμε να είναι τμήμα μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης, με τη συνολικότερη αναπτυξιακή, οικονομική και κοινωνική πολιτική του τόπου μας.
Οι αποφάσεις μας για την αντιμετώπισή του βασίζονται σε μια συγκεκριμένη συλλογική στρατηγική.
Στόχος μας η συνεργασία με τους υπόλοιπους δήμους του νομού Έβρου, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί «Συμβούλιο Δημογραφικής πολιτικής Έβρου».

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Από την Αρχή
Δημοκρατική λειτουργία και διαφάνεια παντού, Χρηστή διοίκηση και δημοσιονομική διαχείριση.
Με αλήθεια και Σχέδιο
Ειλικρίνεια και αξιοπιστία σε κάθε μας ενέργεια και πράξη. Υπευθυνότητα και λογοδοσία των διαχειριστών των οικονομικών του Δήμου και των Δημοτικών επιχειρήσεων.
Η χρηστή διαχείριση είναι για όλους μας, στάση ζωής και πολιτική απόφαση.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Θέλουμε την γνώμη σου. Μια αμφίδρομη επικοινωνία και κανονιστική διαδικασία ανάμεσα στον δήμο και στους πολίτες. Μια μαγική λέξη, μια σημαντική διαδικασία για όλους. Διαφάνεια στις αποφάσεις του Δήμου Διδυμοτείχου με την συμμετοχή όλων των δημοτών μας.
Ακούμε τους δημότες.


ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Δεν ξεχωρίζουμε τους Κοινοτικούς Προέδρους σε «δικούς μας και δικοί τους».

Θα Εκχωρήσουμε το δικαίωμα στις Κοινότητες να συντάσσουν δικό τους προϋπολογισμό εξόδων και θα εφαρμόσουμε την προβλεπόμενη από τον νόμο, «παγία προκαταβολή», μέσω της οποίας οι πρόεδροι πληρώνουν οποιαδήποτε δαπάνη σχετίζεται με τις αρμοδιότητες που τους δίνει ο νόμος.

Με την εφαρμογή της απόφασής μας ο αποδυναμωμένος εδώ και χρόνια θεσμός των κοινοτήτων αναζωογονείται, έχοντας πλέον δικό του προϋπολογισμό, αποφασιστικές αρμοδιότητες και μια πιο άμεση και ενεργή σχέση με την τοπική κοινωνία.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
Τα απλά, καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τον δημότη μόλις βγει από την πόρτα του σπιτιού του.
Δημιουργία Γραφείου Υποστήριξης Δημότη
Οι δημότες του Δήμου μας, θα μπορούν ελεύθερα, στο Γραφείο Υποστήριξης Δημότη να εκφράζουν κάποιο παράπονο, απαίτηση, ερώτημα κλπ. που αφορούν την καθημερινότητα τους και σε ότι αυτή σχετίζεται με τον Δήμο μας, με τηλεφωνική λήψη του αιτήματος ή μέσου ηλεκτρονικού μηνύματος από το διαδίκτυο  ή φυσική παρουσία του Δημότη στο  Γραφείο.
 Όπως «λακκούβα στο οδόστρωμα», «καμένη λάμπα οδοφωτισμού», «διαχείριση σκουπιδιών», κ.α., τα οποία θα προωθούνται στις ανάλογες υπηρεσίες του Δήμου προς διεκπεραίωση.
Στη συνέχεια το Γραφείο Υποστήριξης Δημότη, θα παρακολουθεί την πορεία εξέλιξής τους και θα ενημερώνει τους δημότες για το στάδιο διεκπεραίωσης των αιτημάτων τους.
Ακούμε τους δημότες.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Στρατηγικό Σχέδιο για το 2030
Το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου Διδυμοτείχου με βάση τις ευρωπαϊκές & εθνικές αναπτυξιακές προτεραιότητες αλλά και τις επιδιώξεις και δεσμεύσεις μας, είναι ο Δήμος Διδυμοτείχου να καταστεί:
«Δήμος Έξυπνος, Τόπος Αγροτικής Παραγωγής, Τόπος προορισμού, με ισχυρή Τουριστική και Πολιτιστική Ταυτότητα».
Επιδιώκουμε επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας, νέες θέσεις εργασίας, ουσιαστική ανάπτυξη μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό και όχι με αποσπασματικές δράσεις.
Αναζήτηση κι εξεύρεση πόρων, για την ανεύρεση λύσεων σύνδεσης του Διδυμοτείχου και των οικισμών του στο δίκτυο φυσικού αερίου. Παράλληλα, θα εξεταστεί η πιο άμεση λειτουργικά δυνατότητα, που θα αφορά την τηλεθέρμανση των οικιών του Δήμου με τη χρήση βιοκαυσίμων (αγροτοκτηνοτροφικά απόβλητα και δασικά υπολείμματα).
«Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου»
Στόχος η ενίσχυση της δυναμικής του κέντρου της πόλης, ως εμπορικό, πολιτισμικό και διοικητικό κέντρο και την ενσωμάτωση τεχνολογικών καινοτομιών, καλαίσθητων ήπιων παρεμβάσεων και ανάδειξης της αγοράς και της ταυτότητας της πόλης.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ένας  Αναπτυξιακός Άξονας
Έχουμε σχεδιάσει, τον «Χάρτη – Χάρτα Πολιτισμού» για την πλήρη καταγραφή και ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, προκειμένου αυτή να αξιοποιηθεί από τον Δήμο αλλά και τους ενδιαφερόμενους φορείς, και να λειτουργήσει ως εργαλείο προσέλκυσης τουριστών.
Τη δημιουργία θεματικών κύκλων πολιτισμού με την ενίσχυση των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται από τον Δήμο Διδυμοτείχου.
Επιπροσθέτως, θα συσταθεί συμβουλευτική υπηρεσία στον Δήμο, αντικείμενο της οποίας θα είναι: η ανεύρεση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων – πόρων, επ΄ ωφελεία των επιχειρηματιών, των φορέων, καθώς και του Δήμου.
Προγράμματα περιήγησης και ξεναγήσεων, επισκεπτών, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς –Εφορεία Αρχαιοτήτων, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Υπουργείο Πολιτισμού, εθελοντές, κ.ά.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ
Ζούμε Εδώ
Νομιμοποίηση κτιρίων και οικοπέδων (Δημοτικών, Σχολικών, Αθλητικών), με άμεσο σκοπό την ένταξή τους σε προγράμματα που αφορούν τη συντήρηση, την εξοικονόμηση ενέργειας κόστους θέρμανσης και ηλεκτροδότησης. 
Δημιουργία επιπρόσθετων - σύγχρονων δομών πολιτιστικής ανάπτυξης: κατασκευή κηποθέατρου, λειτουργία των αναπαλαιωμένων κτιρίων, λειτουργία τουριστικού περιπτέρου, λειτουργία πολιτιστικού τρένου (το οποίο θα περιέρχεται στα μνημεία προς διευκόλυνση των επισκεπτών), θεσμοθέτηση ετήσιων εορταστικών εκδηλώσεων σε ιδιαίτερες περιοχές του Δήμου με ιστορικό, μνημειακό, λαογραφικό και μουσικοχορευτικό υπόβαθρο.
Σε θέματα που αφορούν την πολιτιστική ανάδειξη κι ανάπτυξη, βαθύτατη πεποίθησή μας είναι η συνεργασία με όλους τους συλλόγους του Δήμου, παρέχοντας την αμέριστη υποστήριξή μας σε αυτούς.
Βελτίωση των σχολικών μονάδων μέσα και έξω από το σχολείο (αίθουσες, αυλές), ώστε να καταστούν πολυχώροι ανάπτυξης πολύπλευρων δραστηριοτήτων.
Εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων αθλητικών εγκαταστάσεων. Ανάπτυξη αθλητικών υποδομών και προγραμμάτων μαζικής άσκησης και ενίσχυση ερασιτεχνικών σωματείων της πόλης.


ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ
Επιδιώκουμε την άμεση επανεκκίνηση του έργου του «Φράγματος Ερυθροποτάμου».
Στόχος μας ο επανασχεδιασμός του έργου, που μπορεί να έχει τετραπλή χρήση για τους δημότες και τον τόπο μας: Αρδευτική, Αντιπλημμυρική, Υδρευτική και Παραγωγής Ενέργειας.
Προχωράμε σε μελέτη και εκτέλεση έργων τεχνικής υποδομής, τοπικής σημασίας, που αφορούν στη γεωργία και την κτηνοτροφία και ιδίως αυτών που σχετίζονται με την αγροτική οδοποιία, την κατασκευή λιμνοδεξαμενών, τα έργα βελτίωσης βοσκοτόπων και τα εγγειοβελτιωτικά έργα.
Υποστηρίζουμε την έρευνα και μελέτη κάθε θέματος για την ανάπτυξη της γεωργίας, κτηνοτροφίας, καθώς και τη διατήρηση του αγροτικού, κτηνοτροφικού και πληθυσμού στα χωριά μας.
Ομάδες παραγωγών, με προϊόντα ταυτότητας στην «Κοιλάδα Ερυθροποτάμου».
Συλλογικά σχήματα αγροτών και κτηνοτρόφων που θέλουν και μπορούν να συνεργαστούν για να πετύχουν καλύτερες τιμές και ανταγωνιστικά προϊόντα.
Νέες δυναμικές καλλιέργειες, αρωματικά φυτά, δενδρώδεις καλλιέργειες , αμπελουργία.
Η ορθή διαχείριση των κενών συσκευασίας φυτοφαρμάκων είναι βασική επιλογή μας. Οδηγίες προς τους παραγωγούς, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου για τις «Βέλτιστες Εργασιακές Πρακτικές Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων». Οδηγίες στις Τοπικές Κοινότητες σε συνεργασία με τους Γεωπόνους του δήμου μας για την μέθοδο της «Τριπλής Πλύσης».ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αξία για τον Άνθρωπο
Αξιοποίηση κι ανάπλαση του φυσικού πλούτου της περιοχής: Άλσος Τσίγγλας (δενδροφύτευση κι ανάπλαση του χώρου της λίμνης) – Μεταξάδων – Πετράδων και της κοιλάδας του Ερυθροποτάμου. Επίσης, αναμόρφωση του Ερυθροποτάμου και του περιβάλλοντος χώρου του, έτσι ώστε να αποτελεί πηγή ζωής με την δημιουργία χώρων αναψυχής, παιδικών χαρών κι άθλησης.
Βιοτουριστική ανάπτυξη – στήριξη για την τοπική κοινωνία.
Ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, το εμπόριο, η κτηνοτροφία, η γεωργία διασυνδέονται με κοινή συνισταμένη την βιώσιμη διαχείριση του φυσικού πλούτου.

ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ
Δημιουργία θέσεων εργασίας
Κυκλική οικονομία
Βασικός μας στόχος, πρώτη προτεραιότητα για την διατήρηση της αξίας των προϊόντων, των υλικών και των πόρων όσο το δυνατόν περισσότερο, ελαχιστοποιώντας την παραγωγή αποβλήτων.
Αύξηση της ποιότητας ζωής. Ευκαιρίες απασχόλησης.
Αναβάθμιση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου: Ανακαίνιση αποθηκών, συντήρηση μηχανημάτων, διαφύλαξη του εξοπλισμού και των περιουσιακών στοιχείων της Υπηρεσίας.
Οι υπάλληλοι του Δήμου Διδυμοτείχου που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας, υπερβάλλουν καθημερινά εαυτούς.  Τους στηρίζουμε, συνεργαζόμαστε μαζί τους.
Εκμετάλλευση των κονδυλίων που προορίζονται για την καθαριότητα με την εξασφάλιση πρωτίστως των μέσων ατομικής προστασίας των υπαλλήλων, με την ανανέωση των υλικών καθαρισμού, αλλά και την σωστή συντήρηση των οχημάτων.
«Υιοθεσία» πάρκων
«Υιοθετούμε μια νέα σύγχρονη τάση» στον δήμο μας
Ομάδες πολιτών, σύλλογοι και γενικά από κάθε άλλο συλλογικός φορέας, θα μπορούν να «υιοθετούν» δημοτικούς χώρους του Δήμου, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαμόρφωση, φύτευση, συντήρηση και την επιμέλεια του συγκεκριμένου χώρου.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Σχεδιάζουμε για τα παιδιά μας
Συγκοινωνιακές μελέτες που θα αφορούν το κέντρο της πόλης και γενικά τη διευθέτηση δρόμων, πεζοδρόμων και χώρων στάθμευσης οχημάτων, στον αστικό ιστό, δημιουργώντας φιλικό περιβάλλον στους πολίτες, επιχειρηματίες κι επισκέπτες.   
Συστηματική κι οργανωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, καθώς και των εκτάκτων αναγκών, όπως: καθαριότητα της πόλης και των οικισμών, περιποίηση των χώρων πρασίνου, φροντίδα αδέσποτων ζώων, αντιμετώπιση καταστροφών από καιρικά φαινόμενα.
Αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς της πόλης, καλώντας σε διαβούλευση τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται επί του αντικειμένου, προωθώντας λύσεις που θα αφορούν το ενδεχόμενο της αλλαγής του χώρου ή και της ημέρας διεξαγωγής, για τον εκσυγχρονισμό και τη διευκόλυνση των πολιτών, ως προς την πρόσβαση – ασφάλεια – ελκυστικότητα.
Αναβάθμιση κι επέκταση της εμποροπανήγυρης του Σεπτεμβρίου, αναπλάθοντας τον περιφερειακό δρόμο όπου πραγματοποιείται, με την κατασκευή μεγάλων πεζοδρομίων, επαρκούς φωτισμού, χώρων υγιεινής και  περιπτέρων, με παράλληλο σκοπό την επέκταση της.
Μακροπρόθεσμος σχεδιασμός μας είναι η μεταφορά του Δημοτικού Σταδίου Διδυμοτείχου σε άλλο κατάλληλο χώρο με τις αρμόζουσες προδιαγραφές, με σκοπό και στόχο την αξιοποίηση του νυν χώρου του σταδίου και τη μετεξέλιξή του σε πολυεπίπεδη πλατεία με χώρους καταστημάτων, αναψυχής, εκθέσεων και στάθμευσης οχημάτων

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Δράση δημοτών
Δημιουργία «Γραφείο Εθελοντισμού», «Μητρώου Εθελοντών» και «Τράπεζας Χρόνου».
Μια συνεργατική προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, ώστε να καταγράφονται εθελοντικές οργανώσεις - ομάδες και πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν κάθε είδους εθελοντική εργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Στο τέλος κάθε χρόνου σε ειδική Ημερίδα Εθελοντισμού, θα επιβραβεύονται οι εθελοντές της χρονιάς.

ΣΧΟΛΕΣ
Διεκδίκηση ίδρυσης τουλάχιστον δύο νέων πανεπιστημιακών τμημάτων.
Η Πανεπιστημιακή Σχολή στηρίζει την τοπική οικονομία και έχει άμεση σχέση με το Νοσοκομείο της πόλης, για αυτό θα διεκδικήσουμε την ανέγερση σύγχρονου κτιρίου για τους φοιτητές μας, για την σχολή μας. Θα παλέψουμε για τον στόχο αυτό.
Πλήρη στελέχωση σε επιστημονικό και διδακτικό προσωπικό.

ΥΔΡΕΥΣΗ
Απογραφή της υφιστάμενης σημερινής κατάστασης της ΔΕΥΑΔ, για να γνωρίζουν οι δημότες ότι έχει σχέση με την ύδρευση της πόλης και των χωριών μας.
Από την πρώτη ημέρα, από την αρχή, δεσμευόμαστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες συντήρησης των δικτύων, οργάνωσης, σχεδίων και μελετών των απαραίτητων παρεμβάσεων για την ύδρευση, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσουμε οριστική λύση στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν.
Σύνταξη Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (Masterplan) και Σύνταξη Σχεδίου Ασφάλειας Νερού για το Διδυμότειχο και τα χωριά μας, με βασικό στόχο την ποσοτικά αξιόπιστη, ποιοτικά και περιβαλλοντικά ασφαλή, και οικονομικά πρόσφορη κάλυψη της ζήτησης υδρευτικού νερού.
Το είπαμε. Θα το κάνουμε.
 ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ –ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Σε εποχές όπου η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η βοήθεια είναι απαραίτητα στοιχεία για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την αντιμετώπιση της πολλαπλής κρίσης, θα είμαστε παρόντες, σε συνεργασία με εθελοντές, το Νομικό πρόσωπο του δήμου Διδυμοτείχου και με την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Βοήθεια παντού
Πρώτα ο άνθρωπος, με προγράμματα του δήμου, με στόχο την πολύπλευρη κοινωνική φροντίδα των δημοτών και την στήριξη των ευπαθών ομάδων, ώστε να λάβουν προσωρινή βοήθεια, να επανενταχθούν και  να ενσωματωθούν στον κοινωνικό ιστό.


Συνολικά…
17 ΧΡΟΝΙΑ (8+9)
ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Είναι πολλά!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ
Με αλήθεια και σχέδιο
Επιλογή για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας

 

 

 

 

Διαβάστηκε 867 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter