Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βάγια Καραφείζη: Ανοιχτή επιστολή Βάγια Καραφείζη: Ανοιχτή επιστολή
16
Μαΐου

Βάγια Καραφείζη: Ανοιχτή επιστολή

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες οφείλω να επικοινωνήσω μαζί σας , καθώς η βίαιη απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για λόγους που δεν είναι πολιτικοί ,αλλά καθαρά προσωπικοί δημιούργησαν ένα νέο πολιτικό σκηνικό.

Πάντα θεωρούσα πως η πολιτική επιλογή των ψηφοφόρων στον Α’ βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι ελεύθερη και αποδεσμευμένη από κάθε αγκύλωση όπως ο κομματικός προσανατολισμός και οι εξαρτήσεις κάθε είδους.
Αυτό το υπηρέτησα και το υπηρετώ όσο καιρό πολιτεύομαι στον Α΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και νομίζω πως πρέπει να το τονίσω την δεδομένη χρονική πολιτική στιγμή.
Τους υποψήφιους συμβούλους της παράταξής μας  Βήμα Εμπιστοσύνης ,αλλά και τους πολίτες που μας στήριζαν τους παροτρύνω να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν.
Να ψηφίσουν κατά συνείδηση , έχοντας ως γνώμονα πάντα το καλό και την πραγματική ανάπτυξη της πολύπαθης πόλης μας και των χωριών μας.
Κατέθεσα προς ενημέρωση των πολιτών το πρόγραμμά μας. http://karafeizi.blogspot.com/2019/04/blog-post.html
Ένα πρόγραμμα εφικτό ,υλοποιήσιμο ,κοστολογημένο προϊόν μελέτης τριών χρόνων με την κάθε δράση του να αντιστοιχίζεται σε συγκεκριμένο χρηματοδοτικό εργαλείο.
Με ικανοποίηση ακούω υποψηφίους δημάρχους και υποψηφίους συμβούλους να υιοθετούν κομμάτια του.
Δεσμεύομαι όποιος δήμαρχος εκλεγεί και θελήσει να το υλοποιήσει να βοηθήσω σε κάθε κατεύθυνση. Χωρίς ανταλλάγματα θέσεων ή καρέκλες παρά μόνο την προσφορά μου στον τόπο ,όπως έκανα μέχρι τώρα.
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις ως οφείλουμε σαν ενεργοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες.
Με εκτίμηση

Διαβάστηκε 835 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net