Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιαννόπουλος Αθανάσιος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Γιαννόπουλος Αθανάσιος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
12
Μαΐου

Γιαννόπουλος Αθανάσιος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Ο Γιαννόπουλος Αθανάσιος (Σάκης) του Γεωργίου είναι εν ενέργεια Στρατιωτικός και κατάγεται από το Πραγγί Διδυμοτείχου. Γεννήθηκε στην πόλη του Διδυμοτείχου όπου ζει με την οικογένεια του και εργάζεται. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Παπατσαρούχα (τραπεζική υπάλληλο με θέση ευθύνης) και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Έχει διατελέσει καθήκοντα ως Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Διδυμοτείχου και περιφέρειας, ως Πρόεδρος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου και είναι ενεργό Μέλος του 7μέλους Δ.Σ του Συλλόγου ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΏΣΗ και ΔΡΆΣΗ.
Κάτεχει τους παρακάτω τίτλους σπουδών: ΠΤΥΧΊΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ τομέα (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΕΓΚΑΣΤΑΣΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Μ.Ε)
ΠΤΥΧΊΟ ΜΗΧΑΝΏΝ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ (Μ.Ε) και είναι ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ της ΣΧΟΛΉΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑ ΥΠΑ/ΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Συμμετέχει και δραστηριοποιείται σε ένα  πολυδιάστατο και ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων υπέρ του κοινωνικού συνόλου από την θέση του Προέδρου μέχρι και του εθελοντή. Παραμένει ενεργός πολίτης και συνστρατεύετε στο πλευρό του Ρωμυλου Χατζηγιάννογλου με τον συνδυασμό "Απ την Αρχή" θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση των πολιτών ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων, την βελτίωση της καθημερινότητας και την επαναλειτουργια του Δήμου Διδυμοτείχου.
Θα χαρώ να με φιλοξενήσετε στο site σας.

Διαβάστηκε 642 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net