Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΨΗΦΙΣΜΑ της Κοσμητείας ΣΕΓΔ του ΔΠΘ για την απόλυση εργαζομένων του Πανεπιστημίου Ορεστιάδας
ΨΗΦΙΣΜΑ της Κοσμητείας ΣΕΓΔ του ΔΠΘ για την απόλυση εργαζομένων του Πανεπιστημίου Ορεστιάδας ΨΗΦΙΣΜΑ της Κοσμητείας ΣΕΓΔ του ΔΠΘ για την απόλυση εργαζομένων του Πανεπιστημίου Ορεστιάδας
Μαΐου

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του ΔΠΘ  εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στην ουσιαστική απόλυση δύο εργαζομένων στη φύλαξη του Πανεπιστημίου στην Ορεστιάδα. Θεωρούμε την απόφαση αυτή άδικη και αναίτια, δεδομένου ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι πληρούν όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, έχουν αποκτήσει πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο της εργασίας τους, το οποίο υπηρέτησαν με επάρκεια, πίστη και αφοσίωση σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις κερδίζοντας και την εμπιστοσύνη του προσωπικού της Σχολής  και συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου.

Η Κοσμητεία της Σχολής μας τάσσεται στο πλευρό των δύο εργαζομένων και  καλεί την Ανάδοχο Εταιρεία να αναθεωρήσει την απόφασή της, ανεξάρτητα  από τις τυπικές νομικές δεσμεύσεις της, θεωρώντας πως κοινός μας στόχος είναι η εύρυθμη λειτουργία της Σχολής μας. Σε αντίθετη περίπτωση, επιφυλάσσεται να επανακαθορίσει τη στάση της σε συνεργασία με τους Συλλόγους των Φοιτητών και των Διοικητικών Υπαλλήλων.

Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΠΘ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ