Εκτύπωση αυτής της σελίδας
18
Μαρτίου

Απάντηση του Σκίνδρη προς τον δήμαρχο Διδυμοτείχου.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Απάντηση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ανάρτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου,  κ Σκίνδρης, απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη και τα όσα είπε ο δήμαρχος, σύμφωνα με τον κ Σκίνδρη, ότι δηλαδή αναρτεί θέματα στο facebook του για λόγους εντυπωσιασμού. Ο κ Σκίνδρης στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

 Απαντώντας στον απερχόμενο που βλέποντας ότι τελείωσε η πολιτική του ανικανότητα,και σε δύο μήνες ευτυχώς για το Δήμο Διδυμοτείχου θα είναι μια κακή ανάμνηση που μόνο κακό έκανε στον τόπο του υπενθυμίζω τα εξής.Επικοινωνιακοί λόγοι είναι ο Βιολογικός που δεν λειτουργεί μέχρι σήμερα και παράνομα εισπράττει τα χρήματα από τους δημότες. Ξεχνάει ότι έχει γεμίσει τον τόπο παράνομες χωματερές και πλέον έχει να κάνει με την δικαιοσύνη.Μπορεί να μας πείτε που είναι τα άλογα του Ιππικού και γιατί βρίσκονται σε κτήμα ιδιώτη. Έχει το θάρρος να πεί που είναι το τρακτεράκι του Δήμου και ποιος το μεταχειρίζεται. Ας ετοιμάζεται για νέες εκπλήξεις.Μάλλον τελειώνοντας την πιο τραγική πολιτική του θητεία στον Δήμο έχει πάθει πολιτική αμνησία. Θα σας τα δείχνουμε εμείς μην βιάζεσαι.

Επίσης ο κ Σκίνδρης, όπως δήλωσε θα κάνει και νέα μήνυση διότι συνεχίζονται οι εισπράξεις για τον βιολογικό του δήμου, χωρίς αυτός να λειτουργεί.

 

 

 

Διαβάστηκε 902 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 08:01
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net