Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΈβρος: 10 προσλήψεις για ημιαπασχόληση από τον ΟΑΕΔ
Έβρος: 10 προσλήψεις για ημιαπασχόληση από τον ΟΑΕΔ Έβρος: 10 προσλήψεις για ημιαπασχόληση από τον ΟΑΕΔ
12
Φεβρουαρίου

Έβρος: 10 προσλήψεις για ημιαπασχόληση από τον ΟΑΕΔ

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Την πρόσληψη 500 θέσεων εποχικού προσωπικού ανακοίνωσε σε πρόσφατη προκήρυξή του ο ΟΑΕΔ, με 10 από αυτές να αφορούν την περιοχή του Έβρου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, πρόκειται για συμβάσεις διάρκειας 24 μηνών και όχι πέραν από τις 2 Ιουλίου 2021, ενώ αφορούν απασχόληση 4 ωρών καθημερινά. Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας των κτηρίων του οργανισμού.
Οι θέσεις αφορούν τον τομέα της καθαριότητας

Ειδικότερα, οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στον τομέα της καθαριότητας (Υποχρεωτική Εκπαίδευση) στα κτίρια του ΟΑΕΔ που βρίσκονται σε 49 νομούς, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Έβρος. Οι προβλεπόμενες θέσεις για το νομό είναι οι εξής: 3 για την Αλεξανδρούπολη, 1 για το Διδυμότειχο και 6 για την Ορεστιάδα.
Τι να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία και μόνο αίτηση, ενώ υποβολή αιτήσεων μετά την καταληκτική ημερομηνία που θα οριστεί δεν είναι δυνατή. Υπενθυμίζεται ότι αιτήσεις που υποβάλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και όχι μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ δεν θα εξεταστούν.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση, υποχρεούνται να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, συνημμένα στην υπογεγραμμένη εκτυπωθείσα αίτησή τους αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή. Εναλλακτικά μπορούν να τα αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην αρμόδια υπηρεσία στη διεύθυνση: Διεύθυνση Διοικητικού ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντιστάσεως 8, Αλιμος, ΤΚ 174 56. Η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων θα ορισθεί με νέα ανακοίνωση της Διοικήτριας του Οργανισμού.

 

 

Νικήτας Διαμαντόπουλος

alexpoli.gr

Διαβάστηκε 658 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter