Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΜΕ ΤΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ
05
Φεβρουαρίου

ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

ο Αγροτικό πρόβλημα είναι επίκαιρο. Οι Αγρότες προετοιμάζουν κινητοποιήσεις και διεκδικούν λύση των δίκαιων αιτημάτων. Η Δημοτική Παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας – Τόπος Να Ζω» ενισχύει το ψηφοδέλτιό της με αγρότες προκειμένου να δυναμώσουν οι θετικές φωνές υπέρ των αγροτών, αλλά και να μπορέσουν να εκφρασθούν αναλογικά στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο.


Στη Φτελιά συναντήθηκαν η κα Γκουγκουσκίδου και ο κ. Γιάννης Θεοχαρίδης προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον των αγροτών στον Βόρειο Έβρο. Έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν από κοινού να πορευθούν στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές μέσα απ' τα ψηφοδέλτια της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας – Τόπος Να Ζω».
Ο κος Θεοχαρίδης μετά τη συνάντηση δήλωσε:
«Χαίρομαι που θα συμμετέχω στην προσπάθεια μαζί με την κα Γκουγκουσκίδου και τους άξιους συνεργάτες της, ν’ αλλάξουμε την κατάσταση στον Δήμο Ορεστιάδας. Η κα Γκουγκουσκίδου ήταν πάντα κοντά στους αγρότες, ξέρει τα προβλήματα και συμφωνήσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας μ' αυτούς που θέλουν να ζουν αξιοπρεπώς οι αγρότες και οι οικογένειές τους. Η Μαρία είναι οραματιστής πολιτικός και ταυτόχρονα ρεαλιστής. Οι αγρότες ξέρουμε να προσπαθούμε σκληρά. Στο τέλος θα πετύχουμε».
Η κα Γκουγκουσκίδου απ' τη μεριά της φανερά ικανοποιημένη, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τον κο Θεοχαρίδη στη Δημοτική μας Παράταξη. Ενισχύουμε τη φωνή μας υπέρ των αγροτών, δεν κρατάμε ισορροπίες. Αναγνωρίζουμε το Αγροτικό ως κυρίαρχο πρόβλημα των κατοίκων του Δήμου. Με κατεστραμμένους αγρότες η κοινωνική συνοχή δεν μπορεί να διατηρηθεί. Με τον Γιάννη και τους άλλους αγρότες θα είμαστε μπροστά στη μάχη για τους Αγρότες».
Ο Γιάννης Θεοχαρίδης είναι αγρότης, γεννήθηκε και διαμένει στη Φτελιά, είναι 51 ετών παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. 

Ορεστιάδα 4 Φεβρουαρίου 2019
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ

Διαβάστηκε 629 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter