Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ κας ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ κας ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
09
Ιανουαρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ κας ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Με σχετική ανακοίνωση ο απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας, κ. Χρόνης Διαμαντίδης, στηρίζει τον συνδυασμό "ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ" και την υποψήφια δήμαρχο κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου, δηλώνει δε παρών στη μάχη του Μαΐου.

Έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση: "Επί 25 χρόνια υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης την πατρίδα. Με την ίδια αφοσίωση θα υπηρετήσω τον τόπο μας και τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο. Στο πρόσωπο της κας Γκουγκουσκίδου διακρίνω τη δήμαρχο με την επιστημονική και επαγγελματική επάρκεια που θα σπρώξει προς το μέλλον τον Δήμο μας."
Η κα Γκουγκουσκίδου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που ο κ. Διαμαντίδης αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και εντάσσεται στη δημοτική μας παράταξη. Με τις γνώσεις, την εμπειρία και την ευθύνη που τον διακρίνει στη διαχείριση σύνθετων προβλημάτων θα βοηθήσει να φτιάξουμε έναν αποτελεσματικό Δήμο."
Ο κ. Χρόνης Διαμαντίδης είναι πτυχιούχος της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, υπηρέτησε επί 25 χρόνια σε πολλές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, τελείωσε όλες τις σχολές και τα σχολεία που προβλέπονταν σε κάθε βαθμό του και αποστρατεύτηκε το έτος 2010 με τον βαθμό του Σμηναγού.

Ορεστιάδα 9 Ιανουαρίου 2019
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ

Διαβάστηκε 347 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
didymoteicho.net

Τελευταία άρθρα από τον/την didymoteicho.net