Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΨήφισμα για την σχολή Νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου-Τι περιλαμβάνει.
Ψήφισμα για την σχολή Νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου-Τι περιλαμβάνει. Ψήφισμα για την σχολή Νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου-Τι περιλαμβάνει.
Δεκεμβρίου

Ψήφισμα για την σχολή Νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου-Τι περιλαμβάνει.

Ευρεία σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ με θέμα το μέλλον της σχολής νοσηλευτικής του Διδυμοτείχου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σχολή του Διδυμοτείχου φαίνεται να συγχωνεύεται με αυτή την Αλεξανδρουπόλεως.

Στην συζήτηση, πέραν των δημοτικών συμβούλων, παρόν ήταν ο σεβασμιότατος κκ Δαμασκηνός, η βουλευτής του Σύριζα κα Γκάρα, ο βουλευτής της ΝΔ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χρήστος Μέτιος , η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ελένη Δημούδη , ο οικονομικός εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Έβρου κ Σαρδάνης, ο πρόεδρος της Ιατρικής υπηρεσίας Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ Βαφειάδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Έβρου κ Παπανδρούδης και φυσικά πολλοί πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον της σχολής.

Στην συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν για την λειτουργία της σχολής καθώς επίσης και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργία της. Τονίστηκε η αναγκαιότητα της παραμονής της σχολής στην πόλη του Διδυμοτείχου, καθώς επίσης και οι προοπτικές αναβάθμισης της.

Οι κύριοι άξονες του ψηφίσματος που θα αποσταλεί προς τους ενδιαφερόμενους θα είναι οι εξής:

-Αναβάθμιση της σχολής σε Π.Ε

-Δημιουργία παρεμφερών τμημάτων στο Διδυμότειχο

-Και η συνέχιση της λειτουργίας της σχολής στο πλαίσιο που λειτουργεί μέχρι σήμερα και ως την αναβάθμισης της.

Η σύσκεψη του συμβουλίου μεταδόθηκε ζωντανά απο την σελίδα μας στο facebook και μπορείτε να την παρακολουθήσετε και στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστηκε 627 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 11:30