Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Αρδανίου – Ορεστιάδας για την κατασκευή του Α/Κ Δαδιάς
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Αρδανίου – Ορεστιάδας για την κατασκευή του Α/Κ Δαδιάς Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Αρδανίου – Ορεστιάδας για την κατασκευή του Α/Κ Δαδιάς
26
Ιουλίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Αρδανίου – Ορεστιάδας για την κατασκευή του Α/Κ Δαδιάς

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Αποφασίστηκε η εφαρμογή των κάτωθι προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό 51 (Αρδανίου – Ορεστιάδας), προκειμένου κατασκευαστεί ο Α/Κ Δαδιάς, στα πλαίσια του έργου «Κάθετος Άξονας Εγνατίας Οδού Αρδάνιο – Ορμένιο: Τμήμα Αρδάνιο – Μάνδρα», σύμφωνα και με τα (3) & (4) σχετικά:

Εκτροπή της κυκλοφορίας ώστε η πρόσβαση προς και από τη Δαδιά, αντί του Ισόπεδου Κόμβου Δαδιάς, να γίνεται α) μέσω του Βόρειου και Νότιου Κόμβου Λυκόφης με έξοδο των οχημάτων από την Εθνική Οδό για το ρεύμα προς Δαδιά και β) μόνο μέσω του Νότιου Κόμβου Λυκόφης για το ρεύμα από Δαδιά προς Αλεξ/πολη και Σουφλί, Ορεστιάδα, με χρήση της Κάθετης Οδού (ΚΟ9) του υπό κατασκευή Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ Δαδιάς).
Χορηγούμενη

Στένωση και των δύο λωρίδων κυκλοφορίας της Ε.Ο., για την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής τόσο των κλάδων πρόσβασης του Α/Κ Δαδιάς, όσο και των διαπλατύνσεων της αρτηρίας.

Διακοπή του ρεύματος κυκλοφορίας εξόδου προς την Ε.Ο. από το Βόρειο Κόμβο Λυκόφης και διενέργεια της εξόδου των οχημάτων από τους οικισμούς της Δαδιάς, Λαγυνών και Λυκόφης προς την Ε.Ο. με κατεύθυνσή τόσο προς Αλεξ/πολη όσο και προς Σουφλί-Ορεστιάδα, μόνο μέσω Νοτίου Κόμβου Λυκόφης.

Από την εφαρμογή των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται:
Από την Αλεξ/πολη και την Ορεστιάδα με προορισμό τη Δαδιά θα διεξάγεται μέσω του Βόρειου Κόμβου της Λυκόφης και της Κάθετης Οδού (ΚΟ9) του υπό κατασκευή Α/Κ Δαδιάς.
Από τη Δαδιά με προορισμό την Αλεξ/πολη και την Ορεστιάδα θα διεξάγεται μέσω της Κάθετης Οδού (ΚΟ9) του υπό κατασκευή Α/Κ Δαδιάς , του οικισμού της Λυκόφης και του Νότιου Κόμβου Λυκόφης.

Από τη Λυκόφη και τα Λαγυνά με προορισμό την Αλεξ/πολη και την Ορεστιάδα θα διεξάγεται μόνο μέσω του Νότιου Κόμβου της Λυκόφης.

Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από την δημοσίευση της παρούσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 109 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθ.4 του Ν.3861/2010, και θα διαρκέσουν κατ’ εκτίμηση για δύο (2) περίπου μήνες. Εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη του αναδόχου «ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ», ο οποίος επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης.. Επισημαίνεται ότι διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.»

 

.evros24.gr

Διαβάστηκε 825 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter