Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΑνακοίνωση της Αθλητική Ένωση Διδυμότειχου για εκτακτη Γενικη συνέλευση
Ανακοίνωση της Αθλητική Ένωση Διδυμότειχου για εκτακτη Γενικη συνέλευση Ανακοίνωση της Αθλητική Ένωση Διδυμότειχου για εκτακτη Γενικη συνέλευση
Ιουλίου

Ανακοίνωση της Αθλητική Ένωση Διδυμότειχου για εκτακτη Γενικη συνέλευση

Μετά την παραίτηση του προέδρου της ομάδας Κου Τσουλκανακη και των μελών: Μπιλιακακη,Διαγκακη,Γκουντινακη,Τσιμπανλιωτη, Χατζόπουλου,Τσινουδη,Κηπουρού,Μπουρουλιτη, διενεργήθηκε χτες συμβούλιο από τα εναπομείναντα μέλη σε μια προσπάθεια ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου και εκλογής νέου προέδρου, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν και ως εκ τούτου συγκαλείται ΈΚΤΑΚΤΗ γενική συνέλευση φίλων και μελών της ομάδας για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης που θα αφορά το μέλλον του συλλόγου.

Καλούνται όλοι οι φίλοι, τα μέλη και οι παλαίμαχοι της ομάδας αύριο στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου,σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα γίνει την επόμενη μέρα ίδια ώρα,αν και πάλι αυτό είναι αδύνατο η ομάδα θα καταλήξει στην λύση του πρωτοδικείου, τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η ομάδα μας δεν περισσεύει κανείς.