Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΠατσουρίδης: Με τα έργα θα βελτιωθεί η ποσότητα νερού προς την πόλη και τα χωριά.
Πατσουρίδης: Με τα έργα θα βελτιωθεί η ποσότητα νερού προς την πόλη και τα χωριά. Πατσουρίδης: Με τα έργα θα βελτιωθεί η ποσότητα νερού προς την πόλη και τα χωριά.
21
Ιουλίου

Πατσουρίδης: Με τα έργα θα βελτιωθεί η ποσότητα νερού προς την πόλη και τα χωριά.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

«Με το έργο "Βελτίωση ύδρευσης της πόλης του Διδυμοτείχου και των οικισμών", προϋπολογισμού 1.272.000 ευρώ, θα αυξηθεί σημαντικά η ποσότητα του νερού, που θα μπορεί να μεταφερθεί προς την πόλη και τα χωριά, αφού πρόκειται να κατασκευαστεί ένα νέο αντλιοστάσιο, με το οποίο θα συλλέγεται και θα μεταφέρεται νερό από την περιοχή του Βάλτου στην κεντρική δεξαμενή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου (ΔΕΥΑΔ), που βρίσκεται στην Παταγή.

Το νέο αντλιοστάσιο θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο αντλιοστάσιο μεταφοράς νερού και θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές » , τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης. Και προσθέτει: « Είμαστε στη διαδικασία της διακήρυξης του διαγωνισμού από τον οποίο θα προκύψει ο μειοδότης, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη συμβασιοποίηση και εκτέλεση του έργου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της νομοθεσίας για την εκτέλεση των δημόσιων έργων.
Θέλω να εκφράσω για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου προς τον κ. Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο, για την αρμονική, εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία για την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2014 – 2020.»
Με την εκτέλεση και την υλοποίηση του έργου φροντίζουμε για την επέκταση και την αναβάθμιση των υποδομών διαχείρισης πόσιμου ύδατος και πετυχαίνουμε την αποδοτική χρήση των υδάτινων πόρων.

Πριν λίγες μέρες απευθυνόμενος στους διαμαρτυρόμενους συνδημότες και συνδημότισσες , που ταλαιπωρήθηκαν τις μέρες του καύσωνα , λόγω της έλλειψης του νερού στην περιοχή του Συνοικισμού, είχα δεσμευτεί ότι θα εργαζόμαστε για τη συνεχή βελτίωση της ύδρευσης, ώστε το πολύτιμο αγαθό του νερού να είναι αυτονόητο στοιχείο της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής τους.
Είναι η καλύτερη και πιο ουσιαστική απάντηση σε όλους εκείνους τους επικριτές , που βιάστηκαν να εκμεταλλευτούν την ταλαιπωρία των συμπολιτών – συμπολιτισσών μας.
Και έργα κάνουμε και απορροφούμε κοινοτικούς ευρωπαϊκούς πόρους αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα.
«Είναι μία σημαντική και θετική εξέλιξη για τον Δήμο Διδυμοτείχου», καταλήγει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Διαβάστηκε 2365 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter