Εκτύπωση αυτής της σελίδας
06
Απριλίου

«Πορεία Ζωής» στην Αλεξανδρούπολη Κύριο

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

alt

Μαθητές των γυμνασίων και δημοτικών σχολείων Αλεξανδρούπολης και παιδιά ειδικού σχολείου συμμετείχαν το πρωί στην «Πορεία Ζωής» που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των αγώνων Special Olympics.Οι διαδηλωτές πορεύτηκαν από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου προς το

περίπτερο των Special Olympics που στήθηκε απέναντι από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, θέλοντας να δώσουν με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα σεβασμού προς στην διαφορετικότητα,.

Σημειώνεται πως 380 αθλητές των Special Olympics, θα φιλοξενηθούν από 20-24 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Αθήνα 2011.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άρης Γιαννακίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Γεωργία Νικολάου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Υπεύθυνος για ζητήματα Αγροτικού Τομέα, Γ. Ούστογλου, ο Δημάρχος Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης, οι Αντιδημάρχοι Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την συμβολή και της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 1411 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Απριλίου 2011 18:26
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
tsif

Τελευταία άρθρα από τον/την tsif