Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΟρεστιάδα: Ψήφισμα διαμαρτυρίας επέδωσαν οι αγρότες στην Ε. Αχτσιόγλου
Φεβρουαρίου

Ορεστιάδα: Ψήφισμα διαμαρτυρίας επέδωσαν οι αγρότες στην Ε. Αχτσιόγλου

Στη συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και συναρμόδιων υπουργών με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής των 68 μπλόκων, που πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, συμμετέχει ο εκπρόσωπος του μπλόκου του Θουρίου του νομού Έβρου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», Γιάννης Μαργαριτίδης.

Εν τω μεταξύ, εχθές, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Θουρίου, επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στην υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ευρεία σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, με τη διοίκηση και τα σωματεία. «Της εκφράσαμε τη διαμαρτυρία μας για τις αντιλαϊκές και αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης, που στηρίζει τις κατευθύνσεις της Ε. Ε. και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, οι οποίες οδηγούν στο ξεκλήρισμα των φτωχών αγροτών και στη συγκέντρωση της γης σε λίγα επιχειρηματικά χέρια”, δήλωσε μετά την ολιγόλεπτη συνάντηση των αγροτών με την υπουργό εργασίας, το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου Θουρίου, Παναγιώτης Ζησίδης.

Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου

ert.gr