Εκτύπωση αυτής της σελίδας
10
Φεβρουαρίου

Ορεστιάδα: Περιοδεία του προέδρου ΟΕΕΘ, Κ. Χατζημιχαήλ, σε επιχειρήσεις για την κατάρτιση της «Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας»

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Περιοχή ιδιαίτερης επιχειρηματικής σημασίας, χαρακτήρισε το βόρειο τμήμα του Έβρου ο πρόεδρος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης (ΟΕΕΘ), Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο οποίος εχθές και σήμερα, πραγματο ποιεί διαδοχικές συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και επιχειρηματίες, συνοδευμένος από τον γραμματέα της ΟΕΕΘ, κ. Φραντζή, με στόχο την κατάρτιση του προγράμματος Βελτίωσης της Ανταγωνιστικότητας Ελκυστικότητας και Ασφάλειας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Θράκης.

Κατά την επίσκεψή του στον δήμαρχο Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη , σημείωσε ότι είναι σημαντική η συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πρόγραμμα και τόνισε πως ο βόρειος Έβρος «συγκεντρώνει σημαντικές, καινοτόμες και εξωστρεφείς βιομηχανικές μονάδες. «Θέλουμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα μιας περιοχής καθώς η ελκυστικότητα ενός επιχειρηματικού περιβάλλοντος μίας περιοχής και η ασφάλεια που θα έπρεπε να έχουμε και δεν την έχουμε, όπως θα έπρεπε, λειτουργούν αποτρεπτικά πολλές φορές» σημείωσε ο κ. Χατζημιχαήλ, ο οποίος όπως είπε, όταν εγκριθεί το πρόγραμμα «θα τεθεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας» και για το λόγο αυτό θα έχει και εκ νέου συνάντηση ο ίδιος με τον Προκόπη Παυλόπουλο, στη Ν. Ορεστιάδα αυτή τη φορά, στις 4 Μαρτίου, ημέρα αναγόρευσης του κ.Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη. «Νομίζω ότι με τέτοιες δράσεις, μέσα στη γενική μαυρίλα, μπαίνουν οι σωστές βάσεις ώστε να γίνει η ανάκαμψη της επιχειρηματικότητας αλλά και της οικονομίας» δήλωσε ο δήμαρχος, Βασίλης Μαυρίδης. Το πρόγραμμα του κ. Χατζημιχαήλ για σήμερα έχει ως εξής : Στις 11:30 το πρωϊ , θα επισκεφθεί τον δήμαρχο Διδυμοτείχου, Παρασκευά Πατσουρίδη και μία ώρα αργότερα, θα έχει συνάντηση με το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου . Περίπου στις δύο το μεσημέρι, κλιμάκιο της ΟΕΕΘ, θα έχει συναντήσεις στο Σουφλί με μέλη της τοπικής Ένωσης Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών , με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Μετάξης «Η Χρυσαλλίδα» και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου .

ΕΡΤ Ορεστιάδας

Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Διαβάστηκε 1392 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
sakkiou

Τελευταία άρθρα από τον/την sakkiou