Εκτύπωση αυτής της σελίδας
11
Ιανουαρίου

OΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για πρόγραμμα ανέργων 4.000 θέσεων εργασίας

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Aναρτήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο προσωρινός πίνακας κατάταξης μακροχρόνια ανέργων για 4.000 θέσεις εργασίας του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Παράλληλα αναρτήθηκε και ο πίνακας αποκλεισμένων για το ίδιο πρόγραμμα. Στον πίνακα περιλαμβάνονται οι ωφελούμενοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ από 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους φορείς υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της δημόσιας πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τα μόρια τους από το μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησης τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν από τον ανάλογο πίνακα.

Να σημειωθεί, ότι οι Πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό ιστότοπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr,ενώ τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός από την Πέμπτη 12-01-2017 από τις 10 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 16-01-2017 στις 12 το μεσημέρι αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 1840 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
sakkiou

Τελευταία άρθρα από τον/την sakkiou