Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09
Αυγούστου

Δίκαια: Παραδόθηκε εκεί που θα “πιάσει τόπο” Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Στο Κέντρο Υγείας Δικαίων, για την εξυπηρέτηση των ασθενών, δωρήθηκε το αναπηρικό αμαξίδιο που παρέδωσε πολίτης στην Εθελοντική Ομάδα Γονέων Ορεστιάδας, προκειμένου τα μέλη της να το προσφέρουν κάπου όπου θα “έπιανε τόπο”.Η παράδοση έγινε από εθελοντές της ομάδας, τους οποίους υποδέχθηκε ένθερμα το προσωπικό του Κέντρου Υγείας. Στην ανακοίνωσή της η ομάδα των γονέων αναφέρεται και στις εντυπώσεις που αποκόμισε από την επίσκεψη αυτή, στη διάρκεια της οποίας περιηγήθηκε στους περιποιημένους χώρους της ακριτικής μονάδας υγείας και ειδικότερα στον διαμορφωμένο σε παιδότοπο χώρο αναμονής του ιατρείου της παιδιάτρου. “Πραγματικά σημαντικό για τους μικρούς ασθενείς που περιμένουν...”, σχολιάζει η Ομάδα Εθελοντών Γονέων Ορεστιάδας. Εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας “για το υψηλό επίπεδο φροντίδας που προσφέρει” και εύχεται σε γιατρούς και νοσηλευτές “δύναμη για να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους”.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, συνεχίζουμε εντατικά να συγκεντρώνουμε τα πλαστικά καπάκια (οποιασδήποτε συσκευασίας η φιάλης), για να τα παραδώσουμε στις 9 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας.

Ο καθένας με τη προσφορά του (σε καπάκια!) μπορεί να ενισχύσει περισσότερο την προσπάθεια να καλυφθούν κι άλλες ανάγκες συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα.

e-vertigo.gr

 

 

Διαβάστηκε 1119 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 09:11
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Τελευταία άρθρα από τον/την zwh