Εκτύπωση αυτής της σελίδας
25
Νοεμβρίου

“Προσωρινή λύση” και νέο ραντεβού για τα κενά στο πρόγραμμα υπηρεσιών του νοσοκομείου Διδυμοτείχου Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Εντολή “κάλυψης των κενών” στο πρόγραμμα εργασίας προσωπικού στη χειρουργική και παθολογική κλινική (“κόβοντας” ρεπό σε 2 νοσηλευτές) έδωσε ο διοικητής των νοσοκομείων Έβρου, Δημήτρης Λαζόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, σήμερα (24/11) το πρωί.



Αυτό ως μια “προσωρινή λύση”, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε λήγει το χρονικό περιθώριο που δόθηκε από τους εργαζόμενους, να εξεταστούν και να βρεθούν “βιώσιμες λύσεις” για την αντιμετώπιση του προβλήματος και της κάλυψης των κενών που παρατηρούνται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα υπηρεσιών. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι συνέταξαν πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα, χωρίς διπλοβάρδιες και παραλείψεις των ρεπό που δικαιούνται. Ρεπό τα οποία, συνολικά, ανέρχονται σε 6.500 και φαντάζει απίθανο να δοθούν.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις και να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ακόμα και με ανακατανομή του προσωπικού των μονάδων πρωτοβάθμιας υγείας,  ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες της κάθε μονάδας.

Θεωρούν ότι είναι ο μοναδικές τρόπος να ενισχυθεί το νοσοκομείο και να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον μεγάλο αριθμό ασθενών που εξυπηρετεί.

e-vertigo.gr

 

Διαβάστηκε 628 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 19:40
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Τελευταία άρθρα από τον/την zwh