Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα του ΈβρουΑπόφαση για 9 προσλήψεις στη ΔΕΥΑΑ
18
Μαρτίου

Απόφαση για 9 προσλήψεις στη ΔΕΥΑΑ Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Νέα του Έβρου

Στην απόφαση για προσλήψεις έκτακτου προσωπικού, με 8μηνες συμβάσεις, για τις αυξημένες ανάγκες τις επιχείρησης, προχώρησε την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης.


Συγκεκριμένα πρόκειται για:
*Τέσσερις (4) Ηλεκτρολόγους Δ.Ε., για τη συμπλήρωση της 24ωρης τριπλής βάρδιας του Διυλιστηρίου και του Βιολογικού Καθαρισμού,

τον έλεγχο, συντήρηση και επισκευή των αντλιοστασίων νερού και λυμάτων, τη λειτουργία των συστημάτων αυτοματισμών, χλωρίωσης κ.λ.π. των γεωτρήσεων – υδραγωγείων των οικισμών του Δήμου.
*Έναν (1) Υδραυλικό Δ.Ε. για την υποστήριξη του απαιτούμενου έργου των ελέγχων, επισκευής και λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης, ειδικά των περιόδων αιχμής της κατανάλωσης νερού
*Ένα (1) Μηχανοτεχνίτη Δ.Ε. για την κάλυψη των αναγκών επισκευής, συντήρησης και λειτουργίας του μηχανολογικού εξοπλισμού του Βιολογικού Καθαρισμού.
*Τρεις (3) Εργατοτεχνίτες Δ.Ε. για τις κατασκευαστικές, επισκευαστικές ανάγκες του Τμήματος Αποχέτευσης με ειδίκευση και εμπειρία στις εργασίες ξυλοτύπου, σκυροδέτησης, επιχρισμάτων τσιμετνοκονίας, αντικατάστασης τμημάτων αγωγών αποχέτευσης.
Η πίστωση για την αντιμετώπιση – κάλυψη των ανωτέρω εξόδων είναι εξασφαλισμένη και θα βαρύνει τον κωδικό 60.00.1500 «Αποδοχές προσωπικού ορισμένου χρόνου» και ποσού 78.000,00 ευρώ και κωδικό 60.09.0000 «Εργοδοτικές εισφορές προσωπικού ορισμένου χρόνου» και ποσού 22.000,00 ευρώ του εγκεκριμένου Προϋπολογισμού έτους 2015 της Δ.Ε.Υ.Α.Α.
Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι ανάγκες ανταπόκρισης της ΔΕΥΑΑ είναι αυξημένες, ιδιαίτερα λόγω των νέων διευρυμένων ορίων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, υπάρχει μία συνεχιζόμενη αδυναμία πρόσληψης τακτικού προσωπικού αορίστου χρόνου για την κάλυψη των κενών, που δημιουργήθηκαν μέχρι σήμερα και θα συνεχισθούν και εντός του έτους 2015, από τις αποχωρήσεις του υφιστάμενου προσωπικού, λόγω συνταξιοδοτήσεων.
Όπως επισημάνθηκε από τη διοίκηση, πρωταρχικός στόχος της Επιχείρησης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και η διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Προς αυτή την κατεύθυνση απαραίτητη είναι η εύρυθμη και απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Α. σε αντικείμενα και ευθύνες αιχμής όπως η 24ωρη λειτουργία των αντλιοστασίων υδροδότησης, αντλιοστασίων λυμάτων, του Διυλιστηρίου πόσιμου νερού, των ταχυδιυλιστηρίων, του Βιολογικού Καθαρισμού, η επισκευή, συντήρηση, επέκταση και συνεχής λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, των υδραγωγείων των οικισμών του Δήμου, των δεξαμενών και των συστημάτων αυτοματισμών, χλωρίωσης κ.λ.π.
Ωστόσο, παρατηρείται αδυναμία εξυπηρέτησης των παραπάνω εργασιών από το ολιγάριθμο και ελλειμματικό τακτικό προσωπικό αλλά κυρίως λόγω της φύσης, της εξειδίκευσης και των απαιτήσεων αυτών των εργασιών.

Της Κικής Ηπειρώτου
gnomionline.gr

 

Διαβάστηκε 535 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 11:53
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter