Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα της ΘράκηςΔημοσχάκης: ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
Δημοσχάκης: ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Δημοσχάκης: ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
15
Ιουλίου

Δημοσχάκης: ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Τα Νέα της Θράκης

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προέβη ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α. Δημοσχάκης, διαβιβάζοντας το ψήφισμα του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής, κατόπιν της συνάντησης που πραγματοποίησε (11/7) στο πολιτικό του γραφείο στην Αλεξ/πολη με τον Πρόεδρο του Σωματείου, Μ.Κερμανίδη.

Με την επιστολή επισημαίνεται ότι η έλλειψη υπαλλήλων στο Τμήμα της Εξωτερικής Φρουράς Κομοτηνής συνδυαστικά με τις αυξημένες αρμοδιότητες καθώς και τον μεγάλο αριθμό φιλοξενουμένων κρατουμένων, παρεμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία στο προαναφερόμενο Κατάστημα Κράτησης.

Ο ίδιος προσβλέπει στην εξέταση του δίκαιου αιτήματος του Σωματείου, διασφαλίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το κοινό αίσθημα ασφάλειας καθώς και τη διαφύλαξη της έννομης τάξης στην τοπική κοινωνία.

Ακολουθεί αναλυτικά η Επιστολή:

 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Σας διαβιβάζω για ενημέρωση και τυχόν δικές σας ενέργειές λόγω αρμοδιότητας, συνημμένο το ψήφισμα του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Κομοτηνής όπως μου παραδόθηκε στη πρόσφατη συνάντησή μου (11/7) με τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος ζητά την κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων στο προαναφερόμενο τμήμα ενόψει των αναμενομένων διαγωνισμών.

Όπως επισημαίνεται στο ψήφισμα, ο μειωμένος αριθμός των υπαλλήλων σε σχέση με τον όγκο των καθηκόντων τους καθώς και του μεγάλου αριθμού των κρατουμένων,  δεν επιτρέπει την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης Κομοτηνής.

Εκτιμώ ότι μαζί με τους συνεργάτες θα εξετάσετε με προσοχή το παρόν αίτημα, προκειμένου να διαφυλαχθεί στο έπακρο το αίσθημα ασφάλειας καθώς και η έννομη τάξη στη τοπική ακριτική κοινωνία. 

Διαβάστηκε 345 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter