Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΝέα της ΘράκηςΔημοσχάκης: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΑ ''ΖΩΗΣ'' ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!! 
Δημοσχάκης: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΑ ''ΖΩΗΣ'' ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!! Δημοσχάκης: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΑ ''ΖΩΗΣ'' ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!
15
Ιουλίου

Δημοσχάκης: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΣΑ ''ΖΩΗΣ'' ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!! 

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Τα Νέα της Θράκης

Στην προ ολίγων λεπτών (14/7) τοποθέτησή του στη Βουλή των Ελλήνων επί του Σ/Ν του Υπουργείου Οικονομικών, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α, Α.Δημοσχάκης, υπογράμμισε ότι με το παρόν σ/ν  προωθούνται καίριες διαρθρωτικές αλλαγές & μεταρρυθμίσεις, οι οποίες ενδυναμώνουν την περιοχή του Έβρου & της Θράκης!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι:
Αίρονται σημαντικά εμπόδια, καθιστώντας εφικτή την αξιοποίηση του λιμένα Αλεξ/πολης.

Μετέφερε την έντονη ανησυχία των ιδιοκτητών περί του ζητήματος της απαλλοτρίωσης των 195 στρεμμάτων εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα. 


Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου της Θράκης προς την κυβέρνηση, καθώς τακτοποιούνται οριστικά οι εκκρεμείς οικονομικές αξιώσεις των επιχειρήσεων σε σχέση με το μισθολογικό κόστος του 12%.
Τα οφειλόμενα συμψηφίζονται με υφιστάμενες και μελλοντικές απαιτήσεις του Δημοσίου όπως είναι φόροι, ασφαλιστικές εισφορές, κ.ά. 

Επισήμανε  ότι η σχετική ΚΥΑ η οποία θα εκδοθεί και θα εξειδικεύει τα διαδικαστικά θέματα, θα πρέπει να προβλέπει ρυθμίσεις και για ειδικές κατηγορίες επιχειρήσεων, όπως αυτών που έκλεισαν, κήρυξαν πτώχευση ή μετέφεραν την φορολογική τους έδρα σε γειτονικές χώρες.


Υπογράμμισε ότι η Θράκη αναμένει ισοδύναμα μέτρα που θα αντικαταστήσουν το χρηματοδοτικό εργαλείο το οποίο καταργείται επίσημα, προκειμένου να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στην Θράκη και στον Έβρο.

Η κυβέρνηση, με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κ.Μητσοτάκη, σκύβει για άλλη μια φορά εμπράκτως στον εθνικά ευαίσθητο και νευραλγικό Έβρο!


Κλείνοντας την ομιλία υπογράμμισε ότι: ‘‘Θωρακισμένη Θράκη σημαίνει ισχυρή ΕΛΛΑΔΑ’’!
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία εδώ :

 

Διαβάστηκε 165 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter