Τελευταία Νέα :
Kioutsouki
Είστε εδώ:ΑρχικήΤα Νέα μαςΓενικά ΝέαΠανευρωπαΐκό βραβείο καινοτομίας απο Έλληνες Μαθητές-συγχαρητήρια επιστολή απο κ. Δημοσχάκη.
Πανευρωπαΐκό βραβείο καινοτομίας απο Έλληνες Μαθητές-συγχαρητήρια επιστολή απο κ. Δημοσχάκη. Πανευρωπαΐκό βραβείο καινοτομίας απο Έλληνες Μαθητές-συγχαρητήρια επιστολή απο κ. Δημοσχάκη.
05
Αυγούστου

Πανευρωπαΐκό βραβείο καινοτομίας απο Έλληνες Μαθητές-συγχαρητήρια επιστολή απο κ. Δημοσχάκη.

Γράφτηκε από τον 
Κατηγορία Γενικά Νέα

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α στον Εβρίτη, από τα Βρυσικά- Διδ/χου, Διευθυντή & μεγάλο- Μέτοχο του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσ/νικης, Χρήστο Γκροζούδη, για την διάκριση που σημείωσαν οι συμμετέχοντες μαθητές αυτού στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Η 25μελής ομάδα των μαθητών, κατάφερε να διαπρέψει πανευρωπαϊκά, πετυχαίνοντας το βραβείο καινοτομίας σε "εικονική επιχείρηση", εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα!!
Όπως υπογραμμίζει, τέτοιες διακρίσεις συνιστούν ελπιδοφόρα και ευχάριστη είδηση για την πατρίδα μας και τους νέους επιστήμονες της, κάνοντας υπερήφανο τον Έβρο!!

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

ΘΕΜΑ : Συγχαρητήρια επιστολή για την διάκριση των μαθητών του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσ/νικης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά,
Δια της παρούσας επιστολής συγχαίρω τους λαμπρούς μαθητές του Κολλεγίου σας και τους άξιους καθηγητές, για την μεγάλη διάκριση που σημειώσατε στο πλαίσιο του τελικού διαγωνισμού Μαθητικής Επιχειρηματικότητας της Ευρώπης που έλαβε χώρα προσφάτως στην Πορτογαλία!
Η πανευρωπαϊκή διάκριση που πέτυχε η 25μελής ομάδα των μαθητών σας, λαμβάνοντας το βραβείο καινοτομίας, συνιστά ελπιδοφόρα είδηση για την πατρίδα μας και το μέλλον των νέων ανθρώπων αυτής, κάνοντας υπερήφανο τον τόπο καταγωγής σας τον ακριτικό Έβρο!!
Είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο το γεγονός, ότι η χώρα μας διαθέτει τις κατάλληλες εκπαιδευτικές δομές αλλά και το επάξιο στελεχιακό δυναμικό, ώστε να καταστεί ''φάρος'' γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε όλους τους τομείς!

Διαβάστηκε 306 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρείτε μας στο facebook

Είσοδος Μελών

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.


Πρόσφατα Θέματα Forum

Social Media

To didymoteicho.net στα social media.

Ειδήσεις κατά περιοχή

 Επιλέξετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει

Διαφήμιση

Διαφημιστείτε στο χώρο του ίντερνετ μέσα απο το didymoteicho.net

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε με το site στο εμαιλ μας.

  didymoteicho.net[παπακι]gmail.com

Facebook

 Twitter