Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09
Νοεμβρίου

Τα νέα τέλη κυκλοφορίας 2016 ποιες οι αλλαγές Κύριο

Γράφτηκε από την 
Κατηγορία Γενικά Νέα

Τελικά η κυβέρνηση φαίνεται ότι προσανατολίζεται σε αλλαγές τριών κατηγοριών στα τέλη κυκλοφορίας. Μειώσεις για τα παλαιά μικρού κυβισμού, αυξήσεις για τα τελευταίας 5ετίας και καμμία αλλαγή για τα υπόλοιπα. Δείτε επίσης: Κανένα τέλος για κατάθεση πινακίδων, τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2016Ο τιμοκατάλογος οριστικοποιείται από το υπουργείο Οικονομικών και από τα μέσα του μήνα τα τέλη αναρτώνται στο taxis net για να εισπραχθούν έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Για τα παλαιά ιχ 1000 και 1200 κυβικών τα τέλη ηταν πέρυσι 120 και 135 ευρω ενώ φέτος αναμένεται να είναι 5 έως 10% λιγότερα.

Για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν την τελευταία 5ετία συζητώνται δύο σενάρια. Το πρωτο, για οσα δεν πλήρωναν μέχρι σήμερα, να υπάρξει τέλος έως 50 ευρώ και για τα υπόλοιπα που πλήρωναν, αύξηση έως 20% και το δέυτερο σενάριο να πληρώσουν ολα τα μισά τέλη κυκλοφορίας του αντίστοιχου κυβισμού των παλαιών.

Καμιά επιπλέον επιβάρυνση δεν θα έχουν οσοι καταθέσουν πινακίδες μέχρι το τέλος του χρόνου. Πέρυσι από τα τέλη κυκλοφορίας είχαν εισπραχθεί 1 δισ 165 εκ ευρώ.

dikaiologitika.gr

 

Διαβάστηκε 603 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 13:47
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
zwh

Τελευταία άρθρα από τον/την zwh